saffranscupcake med många blommor

STOCKHOLM


saffranscupcake med många blommor

Här kommer en bild på en saffranscupcake som jag bakade för några veckor sedan. Smaken var verkligen super på den här, men jag älskar ju saffran! Blommorna gjorde jag i fondant vilket tog låååång tid men den blev ju fin i alla fall 🙂

Saffranscupcake med Mandelmassafyllning och MandelfrostingSaffranscupcake med Mandelmassafyllning och Mandel Frosting

Jag lyckades bara få ihop en cupcake med såhär många blommor, medan de andra hade en betydligt enklare design.

Efter att ha lagt upp den här bilden på mitt flickrkonto blev den bloggad om på Cupcakes Take the Cake. Jättekul tycker jag! Inte nog med det, för ungefär en vecka sen fick jag ett mail av en tjej som heter Christine som frågade om hon kunde få måla av min cupcake, och det är klart hon fick! Här är hennes målningar. Jättegulliga tycker jag! Om ni vill se mer av hennes målningar, gå in på hennes blogg http://christinepierce.blogspot.com/

Målning av saffranscupcake version 1

Målning av saffranscupcake version 2

Tags: , , ,

5 svar

 1. Brittmari skriver:

  Hej Åsa!
  Jag har haft den stora turen att jag har fått smaka Dina goda saffranscupcakes! De var verkligen jättegoda och fint dekorerade. Den här som Du fotat är mycket vacker/Brittmari

 2. Emmy skriver:

  Jättefin! =)

 3. christine skriver:

  Asa, I love your new blog! And the name is just wonderful!

  Thank you for including my little cupcake paintings in this post, and thank you for allowing me to paint your beautiful saffron cupcake 🙂

  christine

 4. Lyns skriver:

  I am in love with your site! I will be back to see more on the weekend. Love the name!
  Great work my friend!
  <3

 5. Anthony skriver:

  oy oy oy… sooo jättefint! saffron en av mina favoriter också! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *