cupcakes med passion

STOCKHOLM


cupcakes med passion

Jag älskar passionsfrukt så jag vet inte varför jag inte har testat att göra passionsfruktsfrosting tidigare. Bättre sent än aldrig får man väl säga, och här har vi resultatet. Vad tycks?

Vanilj och passionsfrukt cupcakesVaniljcupcakes med vit choklad och passionsfruktsfrosting

Blommorna gjorde jag i flowerpaste med två storlekar av solros/gerbera utstickarna från PME. De här utstickarna är så bra för att de trycker ut ett mönster i blommorna vilket jag tycker ger ett snyggt resultat. Som vanligt hänvisar jag er till favoritbutiken kakburken.se för inköp.

PME Solros Gerbera utstickareSolros/gerbera utstickare (bild från Google)

inenglishI love passion fruit so I don’t why it took me so long to try to use it in a frosting. Yummy! To make the flowers for these cupcakes I used the sunflower/gerbera plunger cutters from PME. These cutters veins in the flowers which I think gives them a nice look. You can find the cutters at my favorite Swedish web shop kakburken.se.

♥ ♥ ♥

Tags: , , , , , , ,

25 svar

 1. SweetCake Eija skriver:

  OOOOH!! So lovely =)

 2. Linnéa skriver:

  har du seriöst gjort den där???:O shit

 3. Åke skriver:

  Vilken bukett med påskliljor vi fick av dig! Vi trodde inte det var sant att man kunde baka på detta viset. Fantastiskt måste man säga. Det blev en cupcake över som jag snabbt snodde under till dagen därpå.
  Måste cykla 1 timme efter detta, men det var det värt.

 4. brittmari skriver:

  Du har en otrolig skaparförmåga! I framtiden kommer Du att bli uppmärksammad för Din kreativitet. Detta är unikt. Så fina och välgjorda bakverk, det är helt fantastiskt vad duktig Du är!!

 5. kul att du tycker det, tack

  hoppas du har en skön söndag!

 6. cickan skriver:

  Tack för kommentaren! Kul när dom som tittar in lämnar en kommentar!
  Kikar tillbaka och konstaterar….
  -Åååh, vilka underbara cupcakes du gör!

  Ser sååå smarriga ut!

  Jag kommer garanterat att kika in igen! 🙂

  Ha en bra dag!

 7. Ola skriver:

  Samtalsämnet hemma hos mormor idag: Dina cupcakes! Mamma, moster och mormor är djupt imponerade!

 8. Anthony skriver:

  mmmm… passionsfrukt cupcakes!!! så tropiska är de! och bilderna ser så frächa och vår inspirerade ut! helsnygga cupcakes igen.

 9. Men hjälp vad du kan!! Konstverk… Skulle gärna sätta tänderna i en sån! 😀

 10. Tove skriver:

  Otroligt vilka fina bakverk du har gjort! Fantastiskt vackra! Tänk att jag inte hittat din blogg tidigare, nu har jag mycket att ta igen 🙂

 11. Anci skriver:

  Hej !

  Vilka fina cupcakes du gör !! De ser ju helt otroliga ut, som konstverk.

  Kram

 12. Ella skriver:

  Ja, absolut! Jag hade godisförbud i ett år för ett tag sedan och när jag väl fick äta det goda igen så njöt jag verkligen och åt det långsamt. Fast sen gick det ett par veckor och jag åt tyvärr likdant som jag gjorde innan godisförbudet så jag skaffade ett till ;P haha

 13. åsa skriver:

  tack för alla fina kommentarer!! 🙂 de gör mig så glad! 🙂

 14. Caroline skriver:

  Den blev jättefin! Så duktigt! =)

 15. Nina skriver:

  Japp,det är mums med kladdkaka ;)! Åh vilken härlig blogg du har,jättefina cupcakes!! =)

 16. Pernilla skriver:

  Första gången jag är här på din blogg men absolut inte sista!! vilka fantastiska Cupcakes du gör! Va glad jag blir att du delar med dig av tips osv när det gäller verktyg och hur man gör, har själv velat testa länge att göra mer “avancerade” cupcakes.

 17. åh tack för tipset om hemsidan! Jag gör cupcakes ibland, men absolut inte lika fina som dina förstås…

 18. Maria skriver:

  Jag är superimponerad av dina vackra skapelser. Verkligen konstverk. Hur kan man sätta tänderna i dem?

 19. Ella skriver:

  sv: hahaha 😀 ja, jag har det lite svårt just nu :P, men den förste juli kommer jag ha dukat upp alla möjliga kakor och fira att mitt förbud tagit slut! 🙂

 20. Skogshuset skriver:

  Hejsan!
  Tänkte bara titta in och tala om att du fått en liten utmärkelse av mig!

 21. Ella skriver:

  Gud vad fin blogg!
  Ma blir helt cupcake sugen när man kollar på alla superfina bilder 🙂 önskar att jag också kunde baka sånt fint!

 22. åsa skriver:

  Leila: TACK!! Vilken fantastisk komplimang! Jag brukar aldrig känna mig helt nöjd med mina bakverk, så att höra något sådant gör mig jätteglad!! 🙂

 23. Leila! skriver:

  åh passionsfruktsfrosting låter kanongott. Det är många i bloggvärlden som försöker sig på att göra cupcakes men INGEN kommer ens i närheten av dig! Det skulle vara hon här http://bakalitenkaka-tove.blogspot.com/ då…fast du är nog bäst ändå, du har en viss egen stil som jag gillar.

  Ha det!

 24. Sandra drömkaka skriver:

  Jo & det blev himla gott med farinsockret, du måste testa 🙂 Blev mycket godare med hälften vanligt & hälften brunfarin än som jag gjorde sist med det där receptet bara med vanligt. Så goda så att hälften hamnade i min mage o andra i min pojkväns igårkväll :)!

  Vad intressant med passionsfrukt i ! Jag har aldrig bakat nå med det i, det kanske vore nåt! 🙂

  Ha en härlig lördagkväll 🙂

 25. Mikaela skriver:

  jag vill med baka ;P men jag har sockerstopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *