fikat cupcakes på södervegg

STOCKHOLM


fikat cupcakes på södervegg

Igår var jag, Anthony och Sara på Södervegg och fikade. Vi gick dit för att Sara hade sett på deras hemsida att de hade cupcakes. Eftersom jag bakar alla mina cupcakes efter egna recept nuförtiden är jag alltid så nyfiken på att jämföra hur andras cupcakes smakar jämfört med mina. Men i det här fallet gick det inte riktigt att jämföra eftersom allt på Södervegg är veganskt. Deras cupcakes är gjorda utan ägg och frostingen utan mjölkprodukter. Jag har aldrig bakat vegan cupcakes (även fast jag äger den fina boken “vegan cupcakes take over the world”) men jag måste säga att det var inget för mig. Men salladen var god!

cupcake från söderveggVegan cupcakes från Södervegg

Tags: , ,

5 svar

 1. sabina skriver:

  den cupcaken såg lagom sorgsen ut:( Dina är ju superfina

 2. åsa skriver:

  det är svårt att ens jämföra eftersom ingredienserna är så annorlunda så blir det en helt annan kaka….

 3. Emmy skriver:

  har svårt att tro att deras kan mäta sig med dina! 😉

 4. Leila bakar... skriver:

  hihi…den var inte alls lika fin som dina, det såg lite slafsig ut . Åh jag vet inte om jag heller skulle gilla vegan cupcakes…när ska det vara så ska det vara riktiga grejer.

 5. Anthony skriver:

  Åh…. Den cupcaken är ganska sött på dess eget sätt, men absolut ingenting att jämföra med dina fina cupcakes! och när det handlar om smak… vegana bakelser är alltid lite jobbiga att få lika goda som vanliga cupcakes. Också det är förmodligen det enda stället som finns i stan där det säljs cupcakes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *