påskcupcakes

STOCKHOLM


påskcupcakes

På söndag ska jag och Anthony på påskmiddag hos min pappa i Åkersberga och då tänkte jag överraska med lite cupcakes. Så de här är bara en testomgång inför helgen. Smaken är äpple och kanelcupcakes med en lönnsirapfrosting. Det blev faktiskt en riktigt god kombination men dock känns det inte så “påskigt”, så jag kommer nog att hitta på något annat till middagen. Men påskliljorna som dekoration tycker jag passar bra till en påskmiddag med släkten, eller vad tycker ni?

applecinnamon3Äpple och kanelcupcakes med lönnsirapfrosting

Tags: , , , , ,

10 svar

 1. nina skriver:

  tack för ditt svar. ska provaatt inte smälta smöret.

 2. Sofia skriver:

  Ja, tack! Det var en underbar start!
  Hoppas du också får en bra dag!

 3. sara skriver:

  vilka lyckostar! jag skulle mer än gärna vilja få en sån cupcake i överraskning! ^^

 4. Rebecca skriver:

  Du är då helt otrolig! Vilka fantastiskt fina cupcakes!

 5. Clena´s Tårtor skriver:

  Fantastiskt fin!

 6. åsa skriver:

  Tack tack!
  Nina, några av de färgade formarna jag beställde från Australien är lite tunnare, så när jag bakar med dem använder jag ibland dubbla formar. Ett annat tips för att undvika fett på formarna är att inte smälta smöret till smeten. Mixa istället rumsvarmt smör med socker, blanda sedan i äggen och därefter torra ingredienser och vätska. På detta sätt blir smeten inte så rinnig vilket hjälper!

 7. Ola skriver:

  Ojoj, en ny favorit faktiskt! Supersnygg!

 8. Anthony skriver:

  Men den ser åtminstone “påskig” ut! Väldigt snyggt var det! Fin gul och vit kombination på blommorna. Verkligen vackra var de också! nästan ser ut som ny plockad blommor.

 9. nina skriver:

  jättefina, blir helimpad. måste fråga; hur gör du för att formarna ska behålla sin färg. alltså, är de där formarna extra styva. mina blir liksom genomskinliga å feta å så ser man degen igenom så att man ser inte hur formen ursprungligen ser ut, om du förstår hur jag menar. de där formarna hade du beställt långväga ifrån va? eller byter du form inför korttagningen? nått tips annars på hur man kan göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *