kokos och ananascupcakes – favorit i repris

STOCKHOLM


kokos och ananascupcakes – favorit i repris

Jag hade så många kokos och ananascupcakes kvar från baket i förrgår att jag och Anthony fikar några stycken till efterrätt idag igen. Men det har jag inget emot, de var så goda! Vilken tycker ni var finare, den här eller den jag gjorde i förrgår?

Ha en skön helg!

annanas och kokoscupcakes med vaniljfrosting och rostad kokosKokos och ananascupcakes med cream cheese frosting och rostad kokos

inenglish

I had so many coconut and pineapple cupcakes left from the other day that Anthony and I are having some for dessert again today. Not that I mind, they were really good! Which one do you think were nicer looking, this or the one I made the other day?

Have a nice weekend!

♥ ♥ ♥

Tags: , , ,

16 svar

 1. vesna skriver:

  va fiiint =)

 2. Lotta skriver:

  å vad fin och den ser jättegod ut.

 3. Brittmari skriver:

  Det skulle vara svårt att välja. Mycket fint med färgvalet i dekorationen. Alltid lika vackra.

 4. Leila bakar... skriver:

  det, min vän, är en fråga som inte går att besvara, dem ser ju så underbara ut båda två =)

 5. Sandra drömkaka skriver:

  Oh vilken svår fråga! Men den här ser nog lite lyxigare ut hihi men båda är ljuvligt söta 🙂
  Hoppas du får en härlig lördagkväll 🙂

 6. sarina skriver:

  Snygg blogg,besök gärna min blogg och kommentera! Kram

 7. Denise skriver:

  Åh vilken rolig blogg!

 8. Karin skriver:

  Båda är enormt söta. Den rosa rosen påminner mig om barndomen när syrran och jag tjafsade om vem som skulle ha tårtrosen. Hade vi haft varsin cupcake hade vi aldrig behövt bråka om det:)

 9. Amani skriver:

  Jättesvårt att välja, men det får nog lbi den gär för att rosen var så fin!

 10. Sofia skriver:

  Denna var lite sötare med blommorna 😉
  Jag var på väg, men jag fick inte för mamma som har vart lite utav min testkanin 😉
  Så det blev en cheesecake istället. Tänkte göra båda men orkade inte, för bli ett projekt
  i veckan!

  Ha en härlig helg och njut ordentligt!

 11. Caroline skriver:

  Jättefin, jag tycker båda är lika fina. =) Det ser så gott ut! Ha det bra!

 12. Jessica skriver:

  Dom är hur fina som helst båda två, men jag tycker nog att den första kokos och ananans cupcaken du gjorde är finast.

  Ha en bra dag!

 13. jennifer, skriver:

  jisses så fint! hur lyckas du?

 14. Skogshuset skriver:

  Heeej! Ja, det var jättehärligt att somna på en filt! Behövde det! Snart ska jag bestämma mig för vilka cupcakes jag ska baka till födelsedagen. Vad rekommenderar du såhär års – chokladfreak som jag är så lutar det åt nåt med choklad, men det kan kännas lite “tungt” nu. Ananas låter mycket bättre, men gillar barn det?! Beslutsångest:-) Kram och trevlig helg!

 15. Jag tyckte denna cupcake var supersöt! Den andra var också söt.. svårt val, men jag skulle nog säga denna! Kan meddela det att du gett mig inspiration till att baka strawberry-cupcakes nästa vecka. ^^

 16. Anthony skriver:

  jaa…… det är inte så lätt att bestämma faktisk. jag tror den nya är kanske lite bättre men jag har absolut ingenting emot den gamla heller. jag tycker att både blev jättefina!! de ä helt annorlunda från varandra så det är svårt att välja en vinnare. du lyckades med både!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *