vegan cupcakes

STOCKHOLM


vegan cupcakes

Här om dagen fick jag ett mail av ett brudpar som efterfrågade vegancupcakes till sitt bröllop. Vegancupcakes är ju inget jag vanligtvis bakar men jag plockade fram min fina bok “Vegan Cupcakes take over the World” och gjorde en laddning veganska choklad och mandelcupcakes med mandelfrosting. De blev riktigt goda! Tyvärr så fick jag problem när jag försökte maila brudparet för jag hade inte deras korrekta mailadress (men om ni läser detta, Annette och Ian, maila mig gärna igen så jag får kontakt med er).

Jag älskar ju rosa så till dessa använde jag rosa bakformar och gjorde lite matchande dekorationer i sugarpaste. Vad tycks?

vegan cupcakesVegan choklad och mandelcupcakes med mandelfrosting

inenglishThe other day I got an email from a couple that asked if I could bake vegan cupcakes for their wedding. Vegan cupcakes isn’t something I usually bake but I got out my lovely book “Vegan Cupcakes take over the World” and made a batch of chocolate almond cupcakes with almond frosting. They turned out great! Unfortunately I couldn’t get back to the couple since it turned out I didn’t have their correct email address (but if you read this, Annette and Ian, please contact me again).

I love pink so for these cupcakes I used pink baking cups and made some matching decorations in sugarpaste. What do you think?

Tags: , , , ,

35 svar

 1. Hanna skriver:

  Inga recept?? 🙁 Det var synd det. Jag ska själv på en fest denna lördag. Och ett vegan recpt på något smarrigt skulle sitta perfekt.

 2. brittmari skriver:

  Superfina! Hoppas brudparet hör av sig.

 3. Moa skriver:

  Gud vilka snygga cupcakes! 😀

 4. Martina skriver:

  Vilka underbara vegancupcakes!! Dom kan man nog lätt föräta sig på. 🙂 Som vegan vill jag dock tipsa alla som ska bjuda sina vegetarian-veganvänner på cupcakes att kontrollera innehållet i sockerpastan. Sockerpasta som är köpt i butik är nämligen oftast inte vegetarisk utan innehåller för det mesta animaliska ingridienser.
  Mvh Martina

 5. Fia skriver:

  Så fina! Knappt man vill sätta tänderna i dom, bara ha dom som skådebröd.
  Jag länkar hit från min blogg om det är ok.
  Fia

 6. chili skriver:

  åh, ja jordgubbar och rabarber é ju det bästa med sommaren:) du har en mycket fin blogg. och dessa små cupcakes ser ju väldigt väldigt goda ut. Alla sådana bakverk som man lagt ner sin själ i é så underbara. Har du någon favorit cupecake?

 7. Ola skriver:

  Imponerande! Ska vi ses i helgen och hitta på något? Kram!

 8. Sofia skriver:

  Vad mysigt!! Hoppas att ni har haft det bra? 🙂

  Ja, ganska utvilad vaknade jag.. så gott jag kunde 😉
  Sov gott du och ha det så bra med pappa!

 9. Anthony skriver:

  det brukar är ganska svårt att lyckas med vegan bakelser men det gjorde du utan problem tycker jag. särskilt med bilden. jätteläckert!!!

 10. Rebecca skriver:

  OHH, dom såg riktigt underbara ut!

 11. Carolina skriver:

  svar: ja jag kan tala om för dig att den var OTROLIGT god. Kladdkakecupcake och marängswissaktig topping 🙂

  Jahaja, då använder vi samma då, det ser bara ut som om dina är mycket mindre, jag vet inte varför… Fina är de iallafall!

 12. M skriver:

  Oj, vegancupcakes har jag aldtrig ens tänkt att man kan göra! Men de ser jättesmaskiga ut! Jag blir såå sugen åp att baka när jag ser dina vackra bilder :).

  Kram M

 13. Amani skriver:

  Sv: Jag hoppas verkligen det eftersom jag ska strosa runt på stan i Stockholm hela lördagen =)

  Hmm, undra om vegan cupcakes smakar lika gott det är väl bara ägg och smör som man byter ut då kanske.

 14. alice skriver:

  sv: Jag gillar nog också Whitneys stil bäst men Lauren kan ha riktigt snygga saker ibland. De andra håller jag inte så mycket koll på… Nej, hittills har jag faktiskt bara sett The Hills men jag vill se the City. Har bara aldrig kunnat se det när det gått men men…

 15. Oj va fiina! 🙂 Älskar de där formarna!

 16. Lena Svensson skriver:

  Ja här blåser det nu som sjutton , lite sol men mycket moln. Undrar om jag inte har den färgen , måste kolla det, tack för tipset 🙂 Ha en toppenfin dag
  Kram Lena

 17. Johanna skriver:

  Åh, fina… gillar formarna! Tack tack, ja det är Dr Oetkers jäsblandning som jag använt… Blir ordentlig provsmakning idag på födelsedagskalaset, återkommer med ett smakutlåtande! 🙂

 18. Clena´s Tårtor skriver:

  Jag är lite nyfiken på receptet för frostingen, då det är ett vegan-recept.

 19. Jennie/Kalasgott skriver:

  Hej Åsa! 🙂
  Har du möjligen receptet till dessa?
  Ska nämligen börja baka lite veganbakverk till caféet jag jobbar då efterfrågan faktiskt är ganska stor!
  Jättetacksam för svar!

 20. Therese skriver:

  Så jättefina som vanligt 😉
  Hoppas det ordnar upp sig med brudparet!
  Kram Therése

 21. ingela/inspiration i vitt skriver:

  Hej Åsa, tack för din titt hos mig. Jag tror inte jag varit här förut och jag är såå imponerad över din fina sida, oj vad mycket fint i bakväg du visar. vad du är duktig. Kommer att titta in flera ggr när jag vågar mig på att baka cup cakes.
  Kram på dig/Ingela.

 22. Sofia skriver:

  Jo, tack allt är bra! Hur är allt själv denna härliga dag? 🙂
  Kram!

 23. Kryddburken skriver:

  Hej Åsa! Kikar in och ser hur du har det! Alltid lika sockersött och proffsigt! 🙂 Kram från Öland

 24. Caroline skriver:

  Så fin den blev! Ha det bra!

 25. Lena Svensson skriver:

  På dina rosor kan man snacka om fin färg, vad heter den färgen? Den färgen jag hade den blev inte alls snygg, skitful rent ut sagt 🙂 ja kattungarna dom är sååå söta så man smälter direkt 🙂 Ha en trevlig kväll
  Kram Lena

 26. Carolina skriver:

  Fina! Vad är det för pappersformar du använder? Dina ser alltid så små ut, använder du en muffinsplåt för små muffins?

 27. Jättefina rosa formar! Du får gärna tipsa om några bra böcker om cupcakes samt var man hittar diverse material till cupcakes. Är väldigt sugen att testa och baka cupcakes men har inte riktigt tid än. På semestern kanske… Suger i mig dina fina så länge 🙂

 28. alice skriver:

  Mumsigt, hur lyckas du alltid få de så perfekta?

  sv: Gör det! Det har hänt en del sedan jag såg sist så det var jättekul att se det igen!

 29. Solrosa skriver:

  Fantastisk – som alltid! Det er så utrolig flott å se på bloggen din. Jeg blir glad av det. Så estetisk – vakkert – nydelige farger! Herlig!

  Ha en fin dag!

  Solrosa

 30. Skogshuset skriver:

  Kul! Vad innehåller INTE vegancupcakes som vanliga cupcakes innehåller? Mjölk?

 31. qis skriver:

  i love your cupcake and really admire your work!!!

 32. Jättefina är dom och dom rosa formarna passar superbra.

  Ha en bra dag!

 33. Sandra skriver:

  Dom var ju superfina! Ja, lite lidande får man stå ut med. 🙂
  Har du fått någon sol idag?

 34. Natasha skriver:

  De ser helt underbara ut!

 35. Sandra drömkaka skriver:

  De blev jättefina!!! Så intressant att få smaka vegancupcakes 🙂 !

  Ja just det din familj kommer, klart du ska vara med dem 🙂
  Det kommer ju en vecka nästa vecka också vi kan planera in nåt på 🙂
  Jag ska jobba nu ons-tors & kanske fredag, vilket ju är bra men oh vad ovan jag är! 😉
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *