cupcakes till dop

STOCKHOLM


cupcakes till dop

I helgen har jag mycket bakande framför mig. Jag ska baka både till ett bröllop och ett dop. Det kommer bli mycket jobb men det ska bli jättekul. Jag har redan visat bilder på hur jag ska göra cupcaksen till bröllopet så här kommer en bild på hur jag hade jag tänkt mig cupcaksen till dopet. Jag kommer dock att använda rosa bakformar istället för bruna. De har inbjudningskort i rosa och grått, och dukningen ska gå i mintgrönt med rosa tårtor. Vad tror ni, blir dessa bra?

cupcakes till dopCupcakes till dop

inenglishThis weekend I have a lot of baking to do. I’m baking both for a wedding and a baptism. It’s going to be much to do but a lot of fun. I have already posted pictures of my wedding samples earlier and this is how I was planning to do the baptism cupcakes. I will however use pink cupcake liners instead of brown. They have invitations in gray and pink and the table will be set in a teal color with pink cakes. What do you think, will these be good?

♥ ♥ ♥

Tags: , ,

28 svar

 1. brittmari skriver:

  Supersöta, passar verkligen bra till ett dop!

 2. Therese skriver:

  Så tjusigt, alltså du är ju himla duktig..
  Dom kommer nog att bli väldigt nöjda…
  Tack för att du delar med dig…
  Kram

 3. Lena Svensson skriver:

  Morning, hoppas du får en bra dag
  Kram Lena

 4. Sandra drömkaka skriver:

  Märkte nu då jag kolla sl.se att det på söndagar bara går pendel förbi solna 11.33 & sen 12.03. Jag tar 11.33 okej? 🙂

 5. Sandra drömkaka skriver:

  Gillar inte heller Burger King eller Mc Donalds, kanske något norrländskt att inte gilla dem 😛 !

  Vi kan åka i början av tåget, typ första andra vagnen nåt! Såg det finns ju en hel konditorier på östermalm & kring det men vi får äl bestämma på tåget vart det bär av! Synes 🙂

 6. Leila bakar... skriver:

  Jag tycker det är så roligt att du delar med dig av dina tips och trix. Var inne på Linneas skafferi och kollade hennes video på hur hon gör blommor till sina bakverk och cupcakes men jag är ledsen, inte ens hon kommer i närheten av dina blommor och dekorationer. Du är helt enkelt bäst! =)

 7. dom är så vackra dina skapelser,kommer man våga äta dom 🙂

  ha en toppenhelg

  kram

 8. Therése skriver:

  Kommer bli sååå gulligt med dom rosa formarna till, perfekt till dop 😉
  Och så ska du hinna med ett bröllop OCKSÅ??
  Du har en hel del att stå i, må jag säga!!
  Hoppas allt kommer flyta på bra för dig nu!
  Kram Therése

 9. Sandra drömkaka skriver:

  Oh va bra du gilla instruktionsbilderna, dom blev smarriga som tusan men jag älskar ju bakat så sällan jag blir onöjd smakmässigt hihi 🙂

  Absolut 11.45 pendeln går finemang på söndag , ska försöka kolla lite på internet om det finns nå bra tips på mysigt gott fik på söder!
  Vad mysigt med 85 årskalas sen , du får ta & köpa din mormor någe fint eller ge hon lite cupcakes 🙂

  kram!

 10. NorbergsBlogg skriver:

  Ja det ska bli mysigt att få komma iväg lite. Jätte söta cupcakes. Kommer nog att bli mycket uppskattade.

 11. Sandra skriver:

  Dom där blir ju finfina!

 12. Jen skriver:

  Dåå måste du verkligen testa att göra den 🙂

 13. Mor-Ma skriver:

  Vilka konstverk du göra!
  De är ju så fina att man skulle ha svårt att äta upp dem..

  Hälsningar Mia

 14. Lena Svensson skriver:

  Morning 🙂 Här är värsta busvädret idag, var är solen? ha en riktig toppendag
  Kram Lena

 15. Chokladfreak skriver:

  När du bakar kan det inte bli annat än bra 🙂 Jag kan inte förstå hur du hinner med allt!

  Hehe, ja en sån där dragvagn skulle jag behöva eller så får jag ta med min resväska nästa gång så ser dte inte så tantigt ut. Frågan är hur jag ska packa ner alla varor i resväskan utan att det ser misstänksamt ut haha

 16. Sussi skriver:

  Jag är helt övertygad att du kommer få så mycket beröm för dina cupcakes..

  Ha en härlig fredag

 17. Danielle skriver:

  Ja, det är något slags stativ eller en ställning i smide. Som ett sånt cupcakestorn tror jag. Det skulle få plats 11st tror jag. Har du sett sånna torn? Prövat dem? Jag ska lägga upp en bild så fort jag fått en bild på den.

 18. Lena Svensson skriver:

  ja Nutella är skitgott 🙂
  Kram lena

 19. Sofia skriver:

  De kommer bli alldeles underbart! 🙂
  Kram!

 20. bakmammorna skriver:

  jag måste hålla med alla andra- de är kanonfina!!!

 21. Lena Svensson skriver:

  Underbart vackra , som vanligt 🙂 ha en go kväll
  Kram lena

 22. Sandra drömkaka skriver:

  De blir perfekta till dopet 🙂 Så roligt att få baka så mycket till andras festligheter också!

  Jag har gobakat idag med 🙂

  Ja det låter bra, kl 13 hmm ska vi ta pendeln som går förbi mej i Solna 12.45 eller ska vi ta något senare? typ kl två?
  Bestäm du mej spelar det ingen roll! 🙂

 23. Danielle skriver:

  De där blir ju hur söta som helst! Mamma har hittat ett cupcakestativ till mig, har du ett sånt? Tänkte ifall du tyckte de var något att ha? Jag har inte sett det själv än nämligen.

 24. Lisa skriver:

  Jättesöta! Det kommer att bli hur bra som helst. Lycka till med allt bak!
  Vad blir det för smaskens smak då? 🙂
  kram Lisa

 25. Nina skriver:

  Håller med Ninnie här ovan. Tror inte de kan bli så mkt bättre än dessa. Älskar blandade pasteller

 26. Dom kommer bli helt perfekta. Kul med bak till både brölopp och dop.

 27. jeanette skriver:

  så fina!!! passar absout till ett dop..det gjorde du bra..som vanligt 🙂

 28. Tror inte att det kan bli mycket bättre än så!! Superfina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *