en fin dag för cupcakes

STOCKHOLM


en fin dag för cupcakes

I dag är det ännu en varm och solig dag och snart ska jag iväg på picknick med gulliga Sandra som har den härliga bakbloggen Drömkaka. Jag tänkte ta med mig dessa mörka choklad tryffel cupcakes med vit choklad cream cheese frosting.

mörk choklad tryffel cupcakes med vit chokladfrostingMörk choklad tryffel cupcakes med vit choklad cream cheese frosting

En annan rolig grej hände idag. Det damp ner ett finfint kuvert i min brevlåda. Nyfiken öppnade jag det och hittade det här underbara kortet. Det var från Pernilla som har bloggen Pillans krypin. Jag blev såååå glad! Tack snälla Pernilla! Det är utan tvekan det finaste kort jag någonsin fått. Pernilla gör kort själv (och hon bakar också), gå in och kika vettja!

cupcakekort från pernillaFinaste cupcakekortet från Pernilla

Vill också tacka alla er för feedbacken på min nya logga och företaget! Jag uppskattar det verkligen!

Ha en underbar dag!

in englishToday is another warm and beautiful day in Stockholm and I’m about to leave for a picnic with sweet Sandra from the blog Drömkaka. I’m gonna bring some dark chocolate truffle cupcakes with white chocolate cream cheese frosting.

Another fun thing happened today. A very pretty envelope came in my mailbox. I was so curious and opened it to find this fantastic card. It came from Pernilla at Pillans krypin. It made me sooo happy! Thank you sweet Pernilla! It was without a doubt the nicest card I’ve ever gotten. She makes her own cards, you can check them out on her blog!

Thanks to all of you for your feedback on my logo and my business. I really appreciate it.

Have a great day!

♥ ♥ ♥

Tags: , , , , , , , , ,

32 svar

 1. LillaLykke skriver:

  Så utrolig nydelig! 🙂

 2. tora skriver:

  wow dom såg riktigt goda ut! är riktigt imponerad av dina blommor , kanske ska testa nån dag 🙂

 3. Emma skriver:

  Ja, absolut 🙂

 4. Lena Svensson skriver:

  ja jösses så varmt det blev vid spisen 🙂 Hu jeda. Tror jag ska försöka röra ihop hallonsylt och grädde och prova det 🙂
  Kram lena

 5. Lisa skriver:

  mums, som vanligt! 🙂

 6. Therése skriver:

  Vilken jättefin ny header du har!

  Ha det så mysigt på er picknink nu, och smaska på dom fina cupcakesen 😉
  Kram Therése

 7. Josefine skriver:

  Vilket gulligt kort! Jag hade gärna följt med er!: )

 8. Lotta skriver:

  Du är superduktig så det blir succe med ditt företag! Blir det cafe så kommer jag dag 1!!
  Många lyckönskningar Lotta

 9. Mor-Ma skriver:

  Som vanligt bjuds man på oemtoståndliga bakverk på bild när man kikar in här..

  Lycka till med företaget!

  Hälsn.
  Mia

 10. Sofia skriver:

  Så mysigt med en blogg fika! Hoppas ni har haft en bra dag!
  Kram!

 11. Johanna skriver:

  Tack snälla för måtten på spritstyllen! Jag ska verkligen ta mig ner till Sthlm och smaka dina cupcakes på riktigt när du kommit igång. Söder låter som en toppenbra idé, där passar du nog in!

  Superfint kort du hade fått och din nya header/logga var ju helt underbar!

 12. Danielle skriver:

  Vilket fint kort du fick! Jag länkade till dig på mitt senaste inlägg, hoppas det var ok? Allt verkar ta lång tid nu på sommaren, en kompis försöker också starta eget (inte inom cupcakes dock!) men det har tagit jättelång tid. Lite tråkigt, men hoppas det går fortare när alla är tillbaka från semestern så du får svar snart!

 13. bakmammorna skriver:

  vilken picknick med så härliga cupcakes! varför brukar det bli mariekex och festis på våra picknickar… hm 🙂

 14. h skriver:

  tack. Och du har ju lika söta cupcakes som vanligt så det behöver jag inte skriva längre;)
  Hoppas du har en lika fin kväll som jag!

 15. Sussi skriver:

  Nog för att min sambo brukar snarka ändå men i natt var det nog banne mig världskrig i sovrummet. Han låter täppt nu också så jag förbereder mig för ännu en natt på soffan!!

  Ha en fin kväll

 16. alice skriver:

  sv: Haha, och jag som tyckte att jag var sen.. Men nu är det varmt i vattnet efter värmeböljan så det är bara skönt

 17. Lena Svensson skriver:

  Åh så gott det ser ut, som vanligt 🙂 Ska göra cupcakes till min systerdotters konfirmation i helgen , hon ville ha hallonmousse spritsad ovanpå , går det tror du??????? eller vad skulle man kunna ta istället??????? Till Frankrike åker vi den 14/7
  Kram Lena

 18. Caroline skriver:

  Jättefin cupcake, den såg god ut! Kortet var också jättefint! Ha det bra!

 19. Pernilla skriver:

  neej, jag förstår att det är svårt för dig att försöka vara nyttig när du bakar så fina och mumsiga cupcakes varje dag 😉 och om du har beställningar och sånt så måste du ju faktiskt provsmaka också, hihi. vi får se hur länge den här nyttigheten håller i sig för mig, jag ska försöka att bara äta godsaker på helgerna iaf men det är ju så svårt och så gott!

 20. NorbergsBlogg skriver:

  Dom såg inte alls dumma ut. Ha det så trevligt på picknicken i det underbara vädret.

 21. Cecilia B skriver:

  Jag förstår att du blev glad för kortet, det var ju fint. Att få ett handgjort kort som någon har lagt ner omsorg och tanke, kan det bli bättre.

  Hoppas du fick en fin picknick. Själv ska jag med dottern till stranden i dag. Ha det bra!

 22. Julia skriver:

  Som vanligt ser det väldigt gott ut och det börjar sprätta i mina bakar fingrar. Nu är det dags att ge sig på lite fint cup cake bakning. Eftersom jag inte är jätte van men vill att det skall se proffsigt ut undrar jag om du har några tips på hur och vad jag skall göra för att imponera på mina vänner. Tack åter igen för din inspiration!

 23. Pillan/Pernilla skriver:

  Kul att du gillade kortet! Picknick med dig verkar ju inte fel… 😉 KRAM

 24. Therese skriver:

  Ha ha ibland ska man inte vara för snabb på att skicka iväg, det skulle stå, vilket tjusigt kort….
  Sorry

 25. Therese skriver:

  Vilket tjusigt kor, åh vad roligt att få något annat i brevlådan än dom där jädrans räkningarna…
  Solen skiner, fåglarna kvittrar, jag jobbar vad mer kan man begära!!!!
  Ha ha…
  Picknicka får jag göra om 2½ vecka, då börjar semestern..jag längtar..
  Trevlig sommar…

 26. Sussi skriver:

  Det var verkligen ett jättefint kort..

  Vad mysigt med picknick..
  Hoppas ni hade det trevligt!

  Ha en fin dag
  Kramisar

 27. Clena´s Tårtor skriver:

  Jättefina blommor som vanligt!

 28. Sandra drömkaka skriver:

  Åhh och du är så gullig, var verkligen jätteroligt att vara med dej idag tiden sprang verkligen iväg 🙂
  & helt himelskt goda var cupcakesen mmm, en helt perfekt picknick! Nästa gång ska jag ta & hinna baka & bjuda dej istället 🙂
  kramar!

 29. chokladfreaks skriver:

  Naaw vad gulligt kort du fick, verkligen jättefint. Ha en bra dag 🙂

 30. Natasha skriver:

  Väldigt fina cupcakes! Ha en skön dag i solen!

 31. SvartaMalin skriver:

  Fina blommor du gör 🙂
  Åh super fint kort ! Jag älskar fina kort å papper.
  Titta gärna in hos mig om du har tid å kolla in mina olika kort 🙂
  http://svartamalinab.blogspot.com

 32. Tove skriver:

  Verkligen fina cupcakes igen, och det låter så gott med mörk chokladtryffel och vit choklad :-). Vill också passa på att gratulera till det kommande företaget. Skall nog leta upp ditt café sen när jag kommer till Stockholm någon gång :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *