romantiska bröllopscupcakes

STOCKHOLM


romantiska bröllopscupcakes

Tänkte visa er några cupcakes jag gjorde i helgen. De skulle vara en bröllopsgåva så jag försökte få dem att se romantiska ut. Eftersom de skulle fraktas ganska långt täckte jag dem med sugarpaste så att det inte skulle synas om frostingen smälte (se min sugarpaste skola för en guide). Smakerna var mörk choklad och hasselnötstryffelcupcakes med  nutellafrosting och citroncupcakes med hallonkompott och citronfrosting.

Det där med tryffel i cupackes är något jag nyligen upptäckt är väldigt gott och som jag kan rekommendera er att testa. Gör helt enkelt en vanlig chokladcupcakessmet och tryck ner en chokladtryffel av valfri smak i mitten av bakformen innan gräddning.

cupcakes med rosor till bröllopCupcakes till bröllop

in englishI want to show you  some cupcakes I made this weekend. They were a gift at a wedding so I tried to make them look romantic. Since they had to travel for quite a while I coved them with sugarpaste (see my sugarpaste school for instructions) so it wouldn’t matter so much if the frosting melted. The flavors were dark chocolate hazelnut truffle cupcakes with nutella frosting and lemon cupcakes filled with rasperries and lemon frosting.

I have just recently discoved how tasty it is with truffles in cupcakes and I can recommend you to try it. Just make a regular chocolate cupcake batter and put a chocolate truffle, any flavor, in the middle of each baking cup before baking.

♥ ♥ ♥

Tags: , , , , , , , , ,

36 svar

 1. tora skriver:

  Gud va fina! Nu känner jag att jag måste testa på att göra några cupcakes nån dag 😉

 2. Elisabet skriver:

  Vilka härliga cupcakes, och vilken alldeles underbar blog!! Jag måst genast lägga dig på min bloglista 🙂 Fick plötsligt cravings för att pyssla cupcakes, undrar varför 😉

 3. I Nadjas kök skriver:

  Jag säger bara…. Helskotta vad duktig du är!

  Nadja

 4. Pialotta skriver:

  Du är ju en riktig konstnär:-)
  Visst är det fint med vintips.. det finns ju massor .. en hel djungel där ute och vad ska man välja..
  Ha de fint med ditt skapande:-)

 5. s skriver:

  Så vackra dom är!
  Här var det mycket gott och fint:)kommer gärna hit igen.
  Ha det bra!
  /S

 6. fjortisensmorsa skriver:

  Jag undrar bara en sak: hur hinner du!? 😉 Måste ta en massa tid? De är jättefina!

 7. Danielle skriver:

  Helt otroligt söta som alltid!
  Formarna kommer från Klara färdiga gå (http://www.klarafardiga.com/) och var verkligen jättesöta! Har kikat runt lite på formar från Australien som du tipsade om, hur mycket gick din frakt på ungefär sa du? Blir så himla sugen på att beställa massa söta färger…

 8. Emma skriver:

  Åh, så fina! Ser väldigt goda ut också ^^

 9. Rebecca skriver:

  Så underbart fantastiska! Om jag gifter mig någon gång blir det bröllopscupcakes istället för tårta!

 10. Underbart vackra! 🙂

  Får man fråga vilken mönstermatta det är du använder till dessa, eller gör du mönstret själv?

 11. bakmammorna skriver:

  wow- lika vackra som alltid! vilken härlig bröllopspresent! De måste ha blivit jätteglada – det skulle jag ha blivit!

 12. Matlust skriver:

  ÅÅ, Vad fina de är!

 13. Chokladfreak skriver:

  Men gud vilka fina, ser ut som konstverk ju! Skulle jag fått såna i bröllopspresent hade jag “ramat” in de istället för att äta upp de haha

 14. Gud va fina dom va,
  hoppas allt är bra med dej?

  kram kram

 15. -MeMilly- skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg!
  Ska vi kanske följa varandra via bloglovin’?

  Kram♥

 16. Lena Svensson skriver:

  Tittar förbi och önskar en go kväll 🙂
  Kram lena

 17. Jonna skriver:

  Wow ! Värkligen fina cupcakes 🙂 vet inte ens om jag skulle våga äta dom av vad dom är fina ! hihi . ♥

 18. Sandra drömkaka skriver:

  Hey Sugar 🙂
  Igen & åter igen säger jag det : så vackra cupcakes! Jag känner mej lite enformig haha men åhh de är så fina! Lyckis de som gifter sig & får dem!

  Jag har också bakat cupcakes idag, dekorerade dem med sockerblommorna jag gjort! Verkligen roligt att pyssla på med sånt hihi 🙂

  Hoppas du haft en riktigt bra vecka hittills, kramar i massor

 19. sara skriver:

  Dom blev ju hur fina som helst ju!! Jätte söta blommor =). Men jag tror nog att det är som du sa; att man blir lite blind när man håller på… Och goda vet jag ju att dom var =). Tack för senast, det var roligt!! Komma med på fest i Hornstull i morgon? Kram S

 20. Oj vilka fina!! Smakade säkert lika underbara!

 21. NorbergsBlogg skriver:

  Dom där lätt inte alls dumma. Jag älskar allt med citron så dom vore inte helt fel att smaka på:)

 22. Pillan/Pernilla skriver:

  Helt underbara! vilka blommor du gör!! fantastiskt! Kram

 23. Sussi skriver:

  Dom ser romantiska ut! Färgerna är precis rätt..
  Vilken fin bröllopsgåva eftersom du har gjort dom själv! Den hade jag blivit jätteglad om jag hade fått 🙂

  Ha en härlig torsdag

 24. Lisa skriver:

  So beautiful! They are very romantic.

 25. Veronica skriver:

  Verkligen helt underbara cupcakes, skulle bli otroligt glad om jag fick
  såna som bröllopspresent!! =)

 26. Cutecakes skriver:

  Åhh, så vackra, du lyckades verkligen med att ge dem en romantisk len och oskuldsfull look! Konstiga ord om cupcakes kanske ha ha, men jag tycker de är så söta!

 27. h skriver:

  ja just det så var det! Haha det var så länge sedan man hörde den och jag fick den på hjärnan helt plötsligt:)

 28. Natasha skriver:

  Helt underbara! Det låter så himla gott med chokladtryffel i! Ha en fin kväll!

 29. Gurkiss skriver:

  Ooooh så goa de låter och såå fina dom är, jag vet i sjutton om jag skulle våga äta dina cupcakes för då blir ju de fina bakverken förstörda…

  kram

 30. Lena Svensson skriver:

  Ja dom blev så fina i hennes kamera 🙂 Så underbara dom är, jag tror vi får gifta om oss 🙂
  Kram Lena

 31. […] Louises Spis har ett enkelt, men ack så smarrigt recept på grekisk Briam. – Kan inte hålla mig. Hello Sugar har gjort helt fantastiska cupcakes som hon visar upp i sitt senaste inlägg. Som konstverk! – […]

 32. Jessica skriver:

  Herrejösses, nu levererar du cupcakes som bara blir godare och godare. Chokladtryffel i är ju bara en super fyllning till mycket, mums.

  Hoppas dagen har varit bra!

 33. Lisa skriver:

  Gu´va fina de blev, helt underbara! Kul att se att semestern är slut, har saknat dina inlägg! 🙂 kram Lisa

 34. Emilies Skafferi skriver:

  Ja tryffel i muffinsen låter absolut som en bra ide!

 35. Therése skriver:

  Kanske skulle ta och fria till min sambo,
  så att jag sen skulle kunna beställa såna här fina bröllop-cupcakes av dig 😉
  Kram Therése

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *