din sko pressvisning

STOCKHOLM


din sko pressvisning

Idag har jag haft den stora äran att få baka en cupcakes och macarons beställning till en pressvisning för Din Sko. Visningen var för deras vår och sommarkollektion 2010 och temat gick mestadels i vitt (massa fina skor fanns det). Jag fick lite inspirationsbilder i förväg och satsade på enkla och stilrena cupcakes.

cupckes din sko pressvisning

cupcake tower till din sko pressvisningLemon Raspberry Cupcakes med SMBC & Chocolate Nutella Cupcakes med SMBC

macarons till din sko pressvisningMacarons smaker: Raspberry-White Chocolate Ganache, Mint Chocolate, Pear Liqueur & Lemon Curd

Jag har även lite andra roliga grejer på gång just nu. Bland annat ska det trevliga caféet Don Giovanni i Huddinge Centrum börja ta emot beställningar på mina cupcakes. Jag har gjort en katalog som kommer ligga i caféet för deras kunder. För att köra igång samarbetet ska vi ha en kick off nästa helg då vi tillfälligt ska fylla kyldiskarna med mina cupcakes (och macarons) och man kommer även att kunna köpa cupcakes utanför caféet. Detta kommer pågå från torsdag den 26/11 till lördag den 28/11. Så om ni är sugna på cupcakes eller macarons nästa helg ska ni bege er till Huddinge Centrum! 🙂

in englishI have had the big honor today to bake a cupcake and macarons order for a press event at the shoe store chain Din Sko. The press event was for showing their spring summer collection 2010 and the theme was mostly white. I got some inspirational pictures in advance and went for simple and clean with the cupcakes.

There are also some other fun stuff happening right now. The nice coffee house Don Giovanni in Huddinge is going to start to take orders for my cupcakes. I have made a catalog that will be available in the cafe for their customers. This will start next weekend and there will be a kick off from Thursday to Saturday where we will fill up the counters with cupcakes (and macarons) so anyone can come in and try.

♥ ♥ ♥

Tags: , , , , , ,

35 svar

 1. Barbie 08 skriver:

  SÖTT SÖTT UNDERBART SÖTT

  Barbie 08

 2. Martina skriver:

  Hej,jag är verkligen ett stort fan av dina muffins och andra bakverk,jag var nere i huddinge centrum idag och köpte en av dina cupcakes och 2 av dina macaroons.Jag hörde att du var där så jag tänkte gå in och hälsa men jag hade inte tid ;(
  Ha en fortsatt trevlig lördags kväll <3

 3. Sandra skriver:

  Så fint! Jag måste verkligen testa att göra macarons någon dag!

 4. Monika skriver:

  Blev några cupcakes idag, skulle villja vara bättre på att fota dom bara!

  Är så himla roligt att pyssla med

 5. Linas inredning skriver:

  Vad roligt för dig! De ser superfina och goda ut 😉

 6. Pernilla skriver:

  åh, vad kul att det börjar röra på sig för dig 🙂 låter ju kanon att få sälja dina cupcakes till ett café, sen när ALMI ser hur bra det går för dig där då ska du minsann få se att ditt cupcake bakery snart slår upp portarna! synd att Huddinge är så långt bort, annars hade jag absolut åkt dit!

  stort lycka till i helgen!

 7. Linda skriver:

  Snacka om att du har fullt upp! Så himla kul! Inte för att jag är förvånad.. 😉
  Så söta macarons.. mm, smaskens!

 8. Elsa skriver:

  Hej, jag älskar din blogg. Jag har en fråga som jag hoppas du har tid att svara på. Hur får du din frosting så bra? Jag har i massor av florsocker men den blir alltid lös och alldeles för söt om jag har i mer. HUr ska man göra? något bra recept?

  Tack!

 9. Hanna/Bakfnatt skriver:

  Vackra bakverk och finfina bilder – en fröjd för ögat =)

 10. Helena S skriver:

  Vad roligt att det går så bra för dig! Och skor och cupcakes, kan det bli bättre? 😉

 11. Monica Hellgren skriver:

  Hej Åsa – Jag blir jätteglad när jag går in på din hemsida. Sååååå vackra cupcakes och macarones. Du är otroligt kreativ och vilken fantasiförmåga du har, att komma på nya varianter hela tiden. Lycka till!! Monica Luleå

 12. Chokladfreaks skriver:

  Vad roligt att du fick baka för de, det verkar gå bra för dig. Cupcaksen är jättefina som vanligt.

 13. Emilia skriver:

  så fina cupcakes, hur gör man nutella frosting?

 14. Lina skriver:

  Vad duktig du är på att göra cupcakes! Ska absolut länka till dig i min blogg. 🙂

 15. Vad roligt att det börjar hända saker!

  Synd att man bor så långt ifrån annars skulle jag absolut kommit dit!

  Lycka Till!
  Mvh Åsa.

 16. Jessica skriver:

  Hur goda såg inte dom ut då och macronerna, jisses vilka smaker.

  Kul att det börjar rulla på ordentligt för dig!

 17. Anna skriver:

  Åh, vad spånnande, jag är sååå imponerad av dig. Tråkigt nog bor jag på västkusten, men jag ska tipsa min svägerska (som jag har min blogg ihop med) att hon måste åka till Huddinge och smaka, åt mig med:) Önskar jag hade samma mod som dig att sattsa på sin dröm. Lycka till med allt. /Anna

 18. Nina ♡ skriver:

  å va roligt för dig! Hoppas du får en massa massa kunder under den helgen! 😀

 19. Lisa skriver:

  Så fina de blev! Kul att få samarbeta med ett café, då blir du aldrig sysslolös mer. 😉 Hoppas att du får en fortsatt trevlig helg i höstmörkret, Lisa.

 20. bakmammorna skriver:

  jösses vad fina!! och kul med cafeet-och jag som ska till stockholm nästa helg- ska absolut försöka åka vägarna förbi och handla massa smarrigheter! 🙂

 21. Tove skriver:

  Grattis till en fin beställning och till samarbetet med caféet i Huddinge! Snart vill nog alla ha dina cupcakes, så fina som de är 🙂

 22. Pernilla skriver:

  Vilka roliga uppdrag du fått! kul att det går framåt! synd att Huddinge ligger så långt bort…;-) kram

 23. Men vad skoj – och som vanligt helt ljuvliga skapelser!!

 24. Sandra drömkaka skriver:

  Åh så himla roligt darling! Jag åker absolut dit nästa helg 🙂 !!!!

 25. Nej, men ååh vad roligt, vem vet jag kanske smiter iväg med bilen en stund & tar mig till Huddinge den helgen bara för att få smaka på dina cupcakes!
  Lycka till!

 26. Danielle skriver:

  Va roligt! Så kul att höra att det går så bra för dig. Attans att jag inte är i Stockholm, hade garanterat åkt till Huddinge för en cupcake. Hoppas, hoppas det går riktigt bra och att du får in många beställningar! Det är kanske det du ska satsa på, att ta beställningar från fik?

 27. Tina skriver:

  Så söta cupcakes du gjorde till din sko, låter fantastiskt gott också! Vad roligt för dig att du får sammarbeta med ett café, underbart 😉 Förresten så ska jag komma till stockholm till våren och praktisera två veckor på PO’s Choklad och konditori! Hoppas vi kan träffas då 🙂

 28. Emma skriver:

  Åh vad gott det dära såg ut!

 29. Lisa Kjellgren skriver:

  Hej Åsa!
  Vad roligt att det går bra för dig! Det är verkligen fantastiska skapelser du trollar fram, är så roligt att kika in och se dina bakverk.

  Lycka till med ditt företag, tror du kommer bli väldigt framgångsrik!

 30. Sofia skriver:

  Va kul!! Lycka till

 31. underbara macarons och cupcakes! as usual 😉

  men ååh va roligt med cafet i Huddinge! wow! perfekt ju! nu rullar det igång ordentligt snart! jag måste nog ta mig dit någon dag och smaka dina cupcakes… om inte, får vi träffas och ha knytkalas snart;)

  stor kram!

 32. Mor-Ma skriver:

  Hej Åsa,
  Vad roligt att ditt “hjul” har börjat snurra 😉
  Du är otroligt duktig och kommer med all sannolikhet att lyckas!

  Trevlig Helg
  Mia

 33. Anna Wolf skriver:

  Är det vita skor som gäller i vår mao? 😉 *hjälp* Jättehärliga cupcakes – som vanligt… //Anna

 34. charlotta skriver:

  Söta cupcakes o macroner, som alltid. Vilka roliga beställningar du fått, det är kanonbra marknadsföring samtidigt. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *