webshop coming soon…

STOCKHOLM


webshop coming soon…

Nu kommer äntligen det första inlägget på det nya året. Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen på sistone för jag har varit upptagen med ett nytt projekt. Jag ska nämligen lansera en webbshop här på Hello Sugar. I butiken kommer man kunna köpa allt som har med cupcakes att göra. Jag tycker själv det är så svårt att hitta t ex bra spritsar, snygga ställningar, fint strössel, roliga bakformar, cupcakeskartonger och andra tillbehör till cupcakes här i Sverige så nu tar jag den saken i egna händer. Jag tänkte även sälja en del av mina egna handgjorda sockerblommor. Ni får hemskt gärna komma med önskemål och förslag på vad ni skulle vilja se i webbshoppen.

Här är lite cupcakes som jag gjorde före jul till ett “afternoon tea party”.

antique rose cupcakesCupcakes dekorerade med “antika” rosor. Kanterna på rosorna och bladen är målade med ätbar guldfärg.

Önskar er alla ett underbart 2010!

in englishHere is finally my first post of the new year. I haven’t been able to update  the blog in a while since I’ve been working on a new project. I have decided to launch a web shop here at hellosugar.se. In the shop you will be able to find everything cupcake related. I was even going to sell some of my own handmade sugarpaste flowers. If you have any requests or suggestions of things you would like to see in the shop, please let me know.

The picture is of some cupcakes I made before the holidays for an “afternoon tea party”.

Wish you all a wonderful 2010!

♥ ♥ ♥

Tags: , , , , , , , , , ,

78 svar

 1. Lycka till med webb shopen! Kommer att handla hos dig och hoppas den kommer snart.

 2. Emma skriver:

  =D
  Jag skulle gärna vilja börja baka cupcakes så det vore kul med något “startpaket” sen gärna lite olika tyllar,muffinsformar,strössel,tips m.m =)

 3. LIENE skriver:

  wow så fina cupcakes du gör!

 4. I Nadjas kök skriver:

  Här har du en blivande kund, det är supersvårt att få tag på fina färger och andra roliga saker till bakning.

 5. amran skriver:

  Hej! Dina kreationer är helt underbara. Jag ser verkligen fram emot webbutiken. Jag vill ha allt som behövs för att mina bakelser ska bli lika vackra som dina.

 6. Hanna skriver:

  Jag ser att det börjar hända grejjer här! Det kommer bli jättekul när du öppnar webbshopen! 😀

  Jag är på jakt efter utstickare, så lik dom här som möjligt; http://www.flickr.com/photos/bakerella/3108969095/sizes/o/ (dom där är från williams-sonoma ^^)

  Jag hoppas du kommer sälja några liknande, jag skulle definitivt köpa dom ;D

  Lycka till med webbshopen 😀

 7. Hanna skriver:

  Superkul! 😀
  Jag skulle gärna vilja att du säljer lite böcker! Dekorationstips, och kanske recept 🙂

  Sen har jag en fråga.. Du skrev att du importerar saker från USA, hur mycket kostar det med tull och sånt? Jag har sett lite saker på amerikanska sidor som jag gärna vill ha, men som jag inte hittat i Sverige..

  Lycka till med allt!

 8. Moa skriver:

  Hej!

  de är nämligen inte såhär att du ska börja göra kurser , hur man gör fina dekorationer till cupcakes? Jag är nämligen sugen på att lära mig och de bästa skulle ju vara om de fanns någon som kan. Du är alltså rätt person kan man väl säga :D, super duktig.

 9. Nicky skriver:

  Så kul med en webbshop. Bokstavs utstickare har jag svårt för att hitta några riktigt bra, roliga kakmått och fint strössel saknar jag på många ställen här :-).

  Massor av kramar och lyckönskningar!!

 10. Stina skriver:

  Hejsan!

  Jag tycker du ska ha olika fina små blom utstickare med såna här nerv avtryckare 🙂
  Det är så här att jag har sökt febrilt efter dessa utstickare som gör en viss blomma mer naturlig.. massa “nerver” eller ränder som går innuti blomman. Hittar ingen någonstans utan bara bladnerver… stör mig otroligt eftersom jag har sett att många har dessa.. fast jag får väl söka vidare.

  Vad roligt med webshop… ja mig får du verkligen som kund 🙂

  Trevlig fortsättning

  Stina

 11. Fia skriver:

  Vad skoj med en webshop! Såg dig på förkväll häromdagen, du är så duktig.

  Som föregående har nämnt så skulle jag önska utstickare i webshoppen. Vad är tidsperspektivet på shoppen, när kommer du igång. Jag börjar bli otålig:)

 12. Hanna skriver:

  Åhh vad kul! Längtas tills vi får se vad du kommer sälja 😀

 13. Anthony skriver:

  Väldigt fin bild! guldkantade rosorna ser helt ljuvliga ut…och jag håller tummarna för webshopen men det verkar som många är redan intresserad av att köpa lite fina cupcake prylar från dig.

 14. Nina skriver:

  Nejmen Åsa – här har det hänt grejer. Jag följde dej tidigare men sen hade jag sjäkva aldrig tid att baka längre å blev jag bara frustrerad av att titta på alla dina fina bakverk som jag OCKSÅ vill försöka göra.
  Du är så ofantligt duktig så jag saknar ord. Så mkt fina skapelser så det är ju hemskans synd att äta dom. Men man kan väl inte låta bli om man får chansen.

  Hoppas ditt 2010 blir toppen!

  Vänligen Nina Ruthström

 15. Caroline skriver:

  Så underbart! Här är en till som kommer att handla! Super bra idée då du med dina härliga bilder kan hänvisa till vilka produkter du har använt. Vilken inspiration du kommer att ge dina kunder!
  Jag eftersöker cupcake ställningar, fina utstickare, kartonger för cupcakes samt cocoform (istället för sugarpaste och ska vara gjort av glukos och belgisk choklad).
  Lycka till!

 16. Bak skriver:

  åh så fina! Inspiration!

 17. Bella skriver:

  Vad skoj! äntligen webshop! Jag skulle vilja köpa våningsfat:) Tittade på kakburken men det fanns inget som föll mig i smaken. Och smaksättare till frostings. Kram och lycka till
  Bella

 18. Maria N Älvsbyn skriver:

  Kul att se dig och dina fina cupcakes på Förkväll i kväll!
  Vi önskar dig lycka till!!
  Kram från Älvsbyborna

 19. VernaKristina skriver:

  Men tänkt att jag har hittat en sån härlig sida med alla fina grejor och dessutom ska man nu kunna få beställa grejor av dig. Det är bara kanon alltså.
  Tack o Lycka till.
  Verna Kristina 🙂

 20. Anna skriver:

  Hej!

  Vilken bra idé att starta en webshop. Det finns på tok för lite ställen där man kan köpa bakredskap som exempelvis bra spritsar och liknande! 🙂
  När kommer webshoppen igång?
  // Anna

 21. Lena skriver:

  Jag tycker att du borde ha lite olika kak-mixer och så.. det finns inte så många bra sorter i sverige! Och så skulle jag verkligen vilja ha olika candy-melts! 🙂
  Kram<3

 22. Nina skriver:

  Detta ser jag fram emot, har inte gjort cupcakes med dekorationer innan utan endast glasyr. Har köpt hem lite saker för att prova, så det blir perfekt med din webshop sen när jag kommit på vad jag behöver mer 🙂

 23. camilla skriver:

  tjohho.
  Toppen toppen .
  Och visst kommer jag att köpa dina fiiina blommster igen. Du e så bäst.
  Kraaam från camilla i varberg

 24. Jessica skriver:

  Åh, vad spännande, beställningarna kommer säkert rulla in, vet med säkerhet att jag kommer beställa från dig om det är något jag behöver ha.

  Ha det gott och lycka till!

 25. Cujjo skriver:

  Åh, det låter jättebra och kul! Fina cupcakes också…

  Mina förslag är:
  * Stora tyllar
  * Wilton sugarpaste
  * Bra strössel
  * Kavlar med måttringar
  * Mönster”plattor” för när man vill ha mönster i sina cupcakes.

  Och jag tycker att hellre lite högre priser om man sen får gratis frakt/billigare frakt!
  Eller kanske det finns en möjlighet att möta dig i stan och köpa saker?

 26. Maria skriver:

  Kul med web shopp….Jag köper mycket tårtprylar från Finland (tex. http://www.ullanunelma.fi ). Det jag saknar här i Sverge är tyska Städer-produkterna.

  Lycka Till!!

  /Maria

 27. Brittmari skriver:

  Hej Åsa!
  Urtjusiga cupcakes! Undrar vad gästerna på the-bjudningen pratade om …..! Kunde de äta upp denna vackra kreation?!

 28. Sofia skriver:

  Åh, vad spännande! Kommer bli en höjdare! Ska du iväg och sälja din cupcakes ngn stans snart igen? Kram!

 29. Elaine skriver:

  Wow vad spännande! Looking forward to it! 🙂

 30. Cilla skriver:

  åh det var det sötaste jag har sett på länge! Så fina, så fina!
  Var i New York för ett tag sen och såg så fina cupcakes… Men dina ser minst lika aptitliga ut!

 31. åsa skriver:

  Tusen tack för alla förslag!

  Svar till Ragnhild: Jag har köpt en hel massa blomutstickare i USA när jag bodde där, men här i Sverige har jag köpt från kakburken.se och tartdecor.se. De enklaste jag har (som jag använder väldigt ofta) är dessa från kakburken:
  http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=858
  Nu är de ju tyvärr slut i lager såg jag…

 32. Pillan/Pernilla skriver:

  kul med en webbshop! skall bli intressant att se vad du kommer ha för roliga gerjer! Lycka till! Kram

 33. Ragnhild skriver:

  Vilken underbar blogg du har!

  Jag har en fråga, var köper du de fina blomformerna som du har? Jag kollade på kakburken.se men hittade inga enkla blom-former.

  Tack på förhand!

 34. Johan skriver:

  vilken grym idé med webshop alltså 🙂 bra tänkt!

 35. Kickan skriver:

  Vilken bra ide för här är en till som hobbybakar cupcakes och det är svårt att hitta saker här i Sverige. USA har betydligt mer att välja på liksom England.
  Ser fram emot det !

 36. martina skriver:

  en godistermometer skulle jag vilja få tag på

 37. Therese skriver:

  Så spännande med webshop, ser fram emot att få kika in i den.
  Så himla fin cupcake vet i sjutton om man skulle tordas sätta tänderna i den där..
  God fortsättning på det nya året.
  MVh

 38. VIC skriver:

  ÅSA,

  Firstly, Happy New Year to you and your family. How is your business coming along? I think it’s an excellent idea to have a webshop because your cupcakes are created elegantly and it’s nice to know where you can buy the equipments and ingredients from. I definately believe you have an excellent business opportunity….I would certainly buy from you (specially your sugarpaste flowers….I’ll be your first customer!!!). I wish you all the luck for your business.

  Regards,

  Vic

 39. sofia skriver:

  merbaksaker

 40. Pernilla skriver:

  tack så mycket! jag kan ju inte sluta skriva om jimmy så länge han är så bråkig som han är 😉 haha. åh, vi får ta webfika över internet istället, för det hade varit jättekul! eller så får vi ses över en fika om någon av oss har vägen förbi sthlm/gbg helt enkelt!

  nu har jag kommit på en sak jag vill se i din webbshop, fast det är inget strössel, utan en hålformsplåt. som de här: http://www.kakburken.se/product_info.php?products_id=746 från kakburken fast det ska finnas med olika mönster i varje form? vet du om det finns någonstans? det var tydligen väldigt populärt förr i sverige och min mormor hade såna men nu vet ingen var de har tagit vägen efter att de delat upp alla hennes saker, så himla typiskt!

  hoppas du har en fin dag!

 41. Sofia skriver:

  en sån här (http://www.cupcakecourier.com/) har jag försökt få skeppad till sverige huuur länge som helst men det enda stället jag hittat som fraktar hit tar lika mycket för frakten som för boxen. vill inte riktigt lägga så mycket på bara skeppningen tyvärr…

  ser fram emot att spana in webshopen. 🙂

 42. Sandra drömkaka skriver:

  Bra där att du tar tag i webbshopen, det kommer gå super 🙂 !
  Sugen jag blev på cupcakes nu då jag såg dina, får gå till ica & köpa godfika så bekväm är jag denna vecka 🙂

  Stor kram!

 43. Susanne skriver:

  Gud vad roligt med en webshop… Jag kommer att handla.. 🙂 .. Är jätte svårt att hitta bra verktyg till cupcakes,

 44. Mor-Ma skriver:

  Du är så otroligt duktig!
  Lycka till, vi är många som kommer att följa dig via bloggen.

 45. Linas inredning skriver:

  Åh vad roligt! Det blir säkert helt suveränt, du är så duktig på det du gör!

 46. Åh, vad spännande. Den ser jag fram emot…

  God fortsättning!

 47. oj jag glömde skriva- underbara cupcakes!!!

 48. tjohooo!! va kul Åsa, bra där!
  mina tips på sådant som “måste” finnas i shoppen är:
  VITA cupcakeformar (vanliga pappersformar, finns ju typ inte att få tag i vanliga vita i sverige!), definitivt enfärgade cupcakekartonger, tårtkartonger för våningstårtor (om det får gå utanför cupcakes)… ja det fins ju massa mer också förståss, men där är mina främsta måsten som jag saknar i sverige 😉

  YOU GO GIRL!

  stora kramar!

 49. Ulrika skriver:

  Det låter ju toppen med en webshop. Kanske du kunde ta in cupcake wrappers med. Jag har funderat på att beställa såna men det kostar en del från England. Olika blomutstickare kan man inte få för många av. Jag lovar att beställa!

 50. Sandra skriver:

  Åh, vad kul! Så bra så bra!
  Jag skulle vilja få tag i cupcake wraps! Det tror jag skulle kunna vara en hit bland formarna!!!

 51. Tove skriver:

  God fortsättning på 2010 och vad roligt att du kommer att utvidga din verksamhet! Och de här cupcakesen är bland de vackraste jag sett! 🙂

 52. Fia skriver:

  Guu vilka fina!! <3^^

 53. Danielle skriver:

  Vilken bra idé Åsa! Det är ju jättebra med tips och handling på samma ställe. Det är precis vad jag tycker saknas på andra sidor, om man inte vet lite innan så har man inte en aning om vad man behöver och vad man ska använda allt till. Så länka mycket emellan, åt båda håll, det tror jag många skulle uppskatta

 54. Hanna - Bakfnatt skriver:

  Härligt Åsa, tummen upp!! Din kommande webshop får man verkligen ta och kolla in 😉

 55. Lina - krafla skriver:

  Föresten, jag har en liten fråga angående tyllar… Vilken är det du använder? jag letar efter en stor stjärntyll är 1M bra?

 56. Natasha skriver:

  Åh vad roligt! Underbar idé! Tack, så mycket! Jag mår fortfarande lite så där, men det gör faktiskt inget, jag haft världens finaste morgon med en god tårta och fina presenter. Har fått bland annat en helt underbar bok om cupcakes, så nu kan jag äntligen baka själv också!

 57. Ååååh vilken underbar idé! 🙂

  Jag hoppas på billig frakt till Finland! 😉

 58. Cajsa skriver:

  Oj vad fina cupcakes! (som vanligt)

  Det skulle vara jätte kul om du skulle sälja “kronor” som man kan dekorera cupcakes med! 🙂 Och nå Hello Kitty form om det finns.. Små barn älskar ju Hello Kitty så… 🙂

 59. Anonym skriver:

  snygga formar!
  Och massa roliga strössel och liknande.
  Kakburken har ett ok utbud, men det finns så mycket mer.
  Framförallt formar

 60. God fortsättning till dig med, Åsa, på detta år 2010!!!

  Vilken fantastisk idé med en webshop! Ja, cupcakes kartonger går ju inte att få tag på här, så det vore super såklart.

  Kram
  Paulina

 61. Vilken bra idé! Det kommer bli kanon! =) Ska bli spännande å se vad man kan köpa!
  Stort lycka till! Kram

 62. Veronica skriver:

  Vad roligt att du ska starta en webshop, är perfekt för alla oss
  som älskar att göra cupcakes (och tårtor förstås…)

 63. Linda skriver:

  Tack för din gulliga kommentar! 🙂

  Åh, vilken fantastiskt nyhet! Jag kommer bli stamkund helt klart. Är det något jag saknar så är det en silikonform att forma och veina mina blommor med! Jag blev helt till mig nu!! Så kul! Som vanligt är dina cupcakes urfina och söta!
  Hoppas du haft en fin jul och god fortsättning!

 64. Nina skriver:

  å tack tjejen! detsamma!
  gud va kul att du ska fixa en webshop. va roligt för dig. den kommer jag absolut att besöka! 😀 kanon rolig idé! hoppas du får din egna butik snart! krams

 65. åsa skriver:

  Tack tack tack alla för er feedback!! Superbra!

  Svar till Maria: Jag kommer nog dra igång den om kanske drygt en månad… förhoppningsvis! Jag importerar ju allt från USA så det beror lite på leveranstider och sådär men jag ska satsa stenhårt på att komma igång så fort som möjligt!

 66. Louise B skriver:

  Å det låter riktigt bra! Jag letar efter bra utstickare, speciellt en med snöflingor från PME i 3 storlekar. Tror du visat de någon gång. Är slut överrallt och jag vill så gärna ha de! Sen har jag testat många olika spritspåsar m.m men aldrig hittat någon riktigt bra än. Stora tyllar skulle också var bra! Och att frakten inte är allt för dyr, så man kan beställa ofta när det kommer in nyheter 🙂 kram

 67. suzi skriver:

  Vilken fin start på året, Åsa, med webbshop och allt! Ser så fram emot att kika in där inom kort. Du får ge mig lite förhandsinfo så jag kan “promota” den och dina verk i tid. Tack för dina välgångsönskningar, de värmer alltid och jag önskar jag kunde skicka byrån till dig (den ska förmodligen ut på Blocket, man måste förnya sig lite :). Må så godis och stor kram till dig!

 68. M skriver:

  Detta kan ju vara den bästa idé jag hört på länge. Hejja, hejja.. =]

 69. Emma skriver:

  Åh, det var en riktigt riktigt bra idé! 🙂 Jag tycker också det är svårt att hitta dekorationer som man vill ha, så jag tjatar hela tiden om USA och deras sortiment, inte för jag har varit där men om man kollar på amazon eller ebay tex hittar man ju allt mellan himmel och jord! ^^

  Dina cupcakes du har gjort är jätte fina! Var ett tag sedan jag själv gjorde cupcakes nu, måste ta och göra det snart! 🙂 Har varit sugen på att göra jordgubb/kiwi cupcakes men det är kanske en lite för sommrig smak nu.

  Vad intressant att ha bott i USA! Det är min dröm, att få bo där. Iallafall ett tag 🙂
  Maltesers är jätte goda ja! Fast de är ganska dyra här i Sverige, tror jag betalade 35 eller 37 kronor för 180 gram…

 70. Maria skriver:

  Hittade hit för någon dag sen, å jag har lusläst vartenda inlägg… Sån inspiration!!! Jag blir jättesugen på å börja. Har aldrig gjort cupcakes… Va har du för tidsram på webshopen? Kankse ska jag lugna mig med å köpa material… 🙂

 71. Sofi skriver:

  Vad häftigt! Ser fram emot detta!

 72. Lina - krafla skriver:

  WOW! kommer köpa upp hela ditt lager haha! Det jag letar efter är bra utstickare till blommor, typ med “inbyggd” textur. samt stora tyllar och hållbara spritspåsar 🙂 nått att ha i åtanke.

  god fortsättning!
  kram Lina

 73. Tina skriver:

  Men så underbart med egen webbshop Åsa!! : D bra initiativ! Snygga cupcakes du gjort, as always 😉

 74. Malin skriver:

  Beundrar dina vackra skapelser och önskar att din butik låg lite närmare 🙂 Hobbybakar själv och har haft svårt att hitta stora tyllar så det ska bli intressant att se din webbshop. Lycka till med företagandet!

 75. Pernilla skriver:

  åh vad roligt 🙂 en webshop! ta in massa fint och gulligt strössel, jag gillar fint och gulligt strössel 😉 ska du importera direkt från USA? jag är helt imponerad av din företagsamhet, du är så himla duktig!

  hoppas du haft en bra start på det nya året!

 76. Mio skriver:

  Mandelmjöl! För oss som inte orkar mala till macaroons…

 77. Carolina skriver:

  Nämen åh så roligt, perfekt – där kommer jag absolut kika in, hoppas du delar ut adressen här inne! 😉 kram

 78. Matilda skriver:

  Åh gud så kul! Jag kommer definitivt se om jag hittar nått där sen 🙂 det så är kul att baka cupcakes!
  Gör du egen sugerpaste? Isf kanske du kan sälja det? Vegetarisk sugerpaste kanske? Verkar ju inte finnas nånstans och att göra det själv verkar krångligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *