♥ cupcakes

STOCKHOLM


♥ cupcakes

Det är verkligen full rulle för mig nuförtiden och jag är såå glad, både för alla underbara beställningar och för den uppmärksamhet jag börjar få av media. Håll ögonen öppna för snart kommer ni se mina cupcakes i Cosmopolitan (tips, jag kommer dela ett hemligt recept så alla ni som är intresserade, köp tidningen, tror den kommer den 18:e februari), Hem Ljuva hem (i mars) och Aftonbladets lördagsbilaga härligt hemma (i mars).

Tyvärr har webbshoppen blivit lidande och jag har faktiskt inte hunnit fixa med den så mycket som jag hade önskat! Men håll ut, den kommer! 🙂

Här är några av de cupcakes och tårtor jag gjort på sistone.

cupcakes med gerberas i rosa blått och gultFärgglada cupcakes med gerberas till Södra Teatern

cupcakes med cupcakepicks till olas födelsedagCupcakes med cupcakepicks till födelsedagskalas

cupcakes med rosorCupcakes med rosor till gulligaste Josefin från Dear Martha (kolla in hennes fantastiska blogg)

mimmi och musse pigg tårta till kalasMimmi och Musse Pigg tårta till barnkalas

cupcakes och tårta med rosett och handväskorRosa tårta och cupcakes med glittrande rosetter och handväskor till 18-årsfest

Vill tacka mina fantastiska praktikanter Sanna och Sandra som är så otroligt duktiga!

inenglishMy business has really started to take off, and I’m so happy, both for all the lovely orders and for the media attention that I’m getting. My cupcakes will soon be featured both in Swedish Cosmopolitan Magazine, Hem Ljuva Hem and Aftonbladet. I’ve been so busy that unfortunately the web shop is a little behind schedule but hopefully I will have time to work on it soon.

I’ve uploaded a few pictures of some of the cupcakes and cakes I’ve made lately.

I wanna thank my fantastic interns Sanna and Sandra that are doing such a great job!

♥ ♥ ♥

Tags: , , , , , , , ,

47 svar

 1. […] Jag ville så gärna göra lite annorlunda och gav dem ett förslag på den här fantastiska Mimmi och Musse Pigg tårta. Ville så gärna modellera den liggande Musse Pigg och ha tårtan täckt med vit och röd […]

 2. Marie Nordin skriver:

  Vart kan man köpa ställningar? Speciellt de med tårta överst?

 3. O, vad jag gillar din Mosse tårtan! Undrar om någon vill beställa den till mig, fyller år snart! Ha ha dina cupcakes är helt enkelt enastående och makalösa.

 4. Judith skriver:

  Jag vill också kunna gära en sånt fint musse tårta till min son som snart fyller 1 år. Vad duktig du är jejen!t

 5. mackenzie skriver:

  kan bara saga det igen :] jatte lackra !!!!

 6. Kan bara säga det igen:) Jätte läckra !!!!

 7. Fridaa skriver:

  Hej, idag provade jag att göra cupcakes efter ditt recept i cosmopolitan. Det ble vhelt underbart goda, men självklart blev de inte lika fina som dina. Men det var första gången jag bakade cupcakes och jag kommer att fortsätta med det.
  Du är helt otroligt duktig och tack för att du ger inspiration.

  En fråga ; hur länge har du hållt på med att baka cupcakes och tårtor ? 🙂

 8. Viktoria skriver:

  Rosett-tårtan är ju helt underbar! En dröm!

 9. Din pappa var min kursledare, fick tipset om din sida av honom. Dina cupcakes är bara helt fantastiska! Verkligen som små konstverk allihop. Så härligt att det går så bra!
  Fortsatt lycka till med allt!

 10. Rebecka skriver:

  Vad bra för dig!! Vad häftga cupar;)

 11. Ladykanel skriver:

  Vad duktig du är! Väldigt vackra kreationer.

  Ville tipsa om ett fantastiskt gott recept på red velvet cupcakes som jag hittade på matsajten: http://www.foodelicious.se
  Ingen borde missa dessa!

  Lycka till med alla dina projekt 🙂

 12. Ronja skriver:

  älskar alla dina cupcakes och tårtor 🙂

 13. Hege skriver:

  For noen fantastiske kreasjoner du har laget!!! Imponert. Hilsen Hege fra Norge

 14. Jenny skriver:

  Jag brukar kika in på din blogg och då och då. Jag har sen tidigare bloggat under remes.blogg.se men har äntligen separerat mitt bakande till en alldeles egen bakblogg. Jag tänkte länka till dig från den och undrar helt enkelt om det är okej?
  Kommentera gärna på min nya blogg och hojta till om länkningen är okej, annars tar jag bort den!
  Kram Jenny Remes

 15. Johanna skriver:

  Vad kul att det går så bra för dig! Du är verkligen duktig på bakning 🙂

 16. Mary skriver:

  Heja dig Åsa! Du är så himla duktig och förtjänar varje minut i media!!

 17. Veronica skriver:

  Hejsan!
  Vad roligt för dig att det snurrar på med allting! Grattis!
  Väldigt fina cupcakes och tårtor som vanligt!

 18. brittmari skriver:

  Du har alltid varit duktig och gjort bra ifrån dig men nu vet jag inte vad jag ska säga… DETTA ÄR OTROLIGT VACKRA KOMPOSITIONER!!! Man tror inte det är möjligt att kunna skapa så fina och vackra dekorationer men du har visat att du kan hantera sugerpaste! Fantastiskt!

 19. Martina skriver:

  Å jisses vad gott och fint allt ser ut! Hoppas på att du öppnar en cupcakesshop så att jag kan provsmaka dem någon gång! (Jag bor i Tyskland och jag gissar på att det inte går att beställa hem hit…:)

 20. Monika skriver:

  Åh, jag blir så glad varje gång jag går in på din sida!

  Du är så duktig och jag blir så inspirerad att baka mer mer mer cupcakes!

 21. åh vad kul att det går bra för dig!!! Det är du så värd, du är verkligen så himla duktig! Du är min inspiration=)

  Kram Erica

 22. Rebecka skriver:

  Dina bakverk är bland det finaste jag vet!
  Du är lite av en idol för mig ska du veta:)
  jag har en fråga: vart har du köpt dina cupcakesställningar?

  kram

 23. michaela skriver:

  Heej 🙂 jag måste bara säga det att för drygt en vecka sedan så fick jag upp ögonen för att börja göra cupcakes så idag bestämde jag mig för att leta lite recept och sådant via internet så hitta jag din sida jag fastna direkt! nu när jag har läst och tittat på alla dina bilder är jag fast besluten om att jag vill börja göra detta. du inspirera mig verkligen jätte mkt, Men jag har en fråga Vad är grund receptet till frosting? och hur gör man om man vill ha alla dessa olika smaker? jordgubbe,citron hallon choklad kokos m.m. Vore jätte snällt om jag fick ett svar 😀 Du är jätte duktig!

 24. Jane´s dreams skriver:

  Hej Åsa!
  Stort grattis till framgångarna så här långt. FÖRKVÄLL inslaget var verkligen bra, kul!
  Vart inspirerad av dina fina cupcakes & macrons och hoppas att det är ok att jag länkar till dig?

  Stort lycka till framöver!
  mvh Jane

 25. Linda skriver:

  Måste spana in cosmo nu ju! Spännande.. 🙂

  Jag säger till hur det blir med spelningen, det är inte 100% klart än. Men det hade varit såå kul om du kom!

  Jag vet att du får hur många frågor som helst, men jag undrar hur stora bakformar du använder till t.ex. dina våningstårtor? Jag tänkte börja öva på våningstårtor och undrar bara hur stor skillnad det ska vara mellan lagren! Fast det är väl såklart en smaksak 🙂

  Kramar!

 26. Malin skriver:

  Idag är det den artonde, då blir det en sväng till pressbyrån innan jobbet!
  Du gör så snygga cupcakes, riktiga konstverk!
  Var köper du “utstickaren” som du gör hål i cupcakesen med?

 27. Tessan skriver:

  Helt fantastiska bakverk Åsa! Stor Kram Tessan

 28. Cutecakes skriver:

  Oj, vad mycket du har hunnit med, inte undra på att du har haft fullt upp! Allt ser väldigt snyggt & tjusigt ut, du är verkligen såå duktig!
  Stor kram
  Paulina

 29. Smilla skriver:

  sv: okej kan man beställa?:)
  riktigt fina cupcakes å tårtor^^

 30. Johanna skriver:

  Verkligen grattis till all framgång! Kul att se utvecklingen från hobby till affärsverksamhet då jag följt bloggen ett bra tag nu ju! 🙂 Som vanligt ser dina cupcakes helt fantastiska ut!

 31. Linda skriver:

  Det är klart, jag kan tänka mig att det inte är så lönsamt.. antar att de tar en ganska stor del av “vinsten”!? Här är länken till mitt bands myspace: http://www.myspace.com/deathintheafternoonband
  Där finns bilder på mig också för den som är nyfiken, haha! 😉

 32. bakmammorna skriver:

  vilka fina grejer du gör hela tiden!! det ska bli härligt att läsa om dig!

 33. Tina skriver:

  Så roligt att få se vad du pysslat med på sista tiden! Du verkar verkligen ha full rulle 😉 Jättefina bakverk, jag älskar de fina färgerna på gerbera cupcakesen!

 34. Therese skriver:

  Vad roligt att det går bra för dig, du verkar ju ha fått världens snurr på företaget..
  En liten knäpp på näsan för dom som inte trodde det va möjligt när du la fram planen..
  Önskar dig all lycka…
  Så roligt.

 35. Pernilla skriver:

  tack så mycket! stammis vet jag inte, men det var ju kul att de tyckte att jag var bra så de ville ha med mig att göra fler gånger 😉

  vad roligt att det går så bra för dig 🙂 ska hålla utkik efter tidningarna och köpa dem! shåller med dem här ovan att du är väl värd all uppmärksamhet så duktig som du är! jag hoppas du kör ordentligt med praktikanterna, det är det man har dem till!

 36. Chokladfreaks skriver:

  Åh vad kul att det går så bra för dig, vad spännande att du ska vara med i Cosmo, får köpa tidningen då för att ta del av dina goda recept.

 37. Jen skriver:

  Så du bakar och står i 🙂 kul att ha fullt upp ibland!

 38. Tove skriver:

  Vad glad jag blir av att läsa hur bra det går för dig, det är alldeles härlogt! 🙂 Och så fina bakverk du gjort igen, mussetårtan är favoriten den här gången. 🙂

 39. Mor-Ma skriver:

  Hej Åsa, jag håller med övriga kommentarer att du verkligen är väl värd all positiv respons. Själv gjorde jag ett första försök att baka cupcakes i fredags. Jag länkade till din sida för att visa vart jag hade fått inspiration till att försöka, hoppas att det var ok!

  Ha en underbar vecka!
  Kram Mia

 40. Pillan/Pernilla skriver:

  Älskar de våriga på bilden längst upp! underbart med färg! och sen de “Green gate”-inspirerade! Så fiina! va kul att du får så mycket uppdrag för tidningar! skall hålla utkik efter de! Tack för dina gulliga kommentarer hos mig! Kram P

 41. Så underbart vackra bakverk du gjort Åsa! Så roligt att höra att du har massa att göra. Och så roligt med alla tidningsreportage! du är definitivt värd all uppmärksamthet.

  Ja, det blir väl kanske lätt så att det blir en hype och så lever de på ryktet efter ett tag och inte på hur goda deras cupcakes faktiskt är. Jag tyckte de blev bra, men det var väl mer effekten att de var röda som var fantastisk. den vita chokladfrostingen däremot var hur god som helst! Och så enkel att göra.

  Hoppas du hade en riktigt bra Alla hjärtans dag igår! Själv jobbade jag precis hela dagen, men inte mycket att göra åt.
  Många kramar

 42. Linda skriver:

  Tack tack! 🙂 Idag gjorde jag min första tårta någonsin! Den blev såklart inte i samma klass som dina, men oj vad roligt det var! Hoppas den överlever i kylen över natten så jag kan ta bilder.
  Det är så roligt att det går bra för dig, inte för att jag är ett dugg förvånad. Du är ju så fantastiskt duktig! Musse och mimmitårtan är ju hur söt som helst!
  Nästa månad kommer jag troligen till stockholm för att spela med mitt band, kommer du sälja dina cupcakes på det där fiket då? Är så sugen på att testa!
  Kram!

 43. Nina skriver:

  men usch då. går så himlans mkt nu. Inte roligt. Jag är på benen nu efter nästan två veckor av sjukdom hit och dit. Så drygt! Jag hoppas du kryar på dig en massa med och hinner med alla dina beställningar och projekt som du har för dig! krams

 44. Hanna - Bakfnatt skriver:

  Fint alltsammans, men Musse och Mimmi var ju något alldeles speciellt =)

 45. Minerva Cakes skriver:

  Wow! Har följt din blogg länge och det är verkligen jätteroligt att se utvecklingen! Du är så himla duktig. Och som din vän ovan säger, väl värd all uppmärksamhet! 🙂

 46. sweet, so sweet, precis som du 😀

  Du är väl värd all uppmärksamhet! Stor kram, hoppas vi kan ses i veckan!

 47. cickan skriver:

  Åh så mycket fint ännu en gång och vad roligt med så mycket uppmärksamhet! Det är du verkligen värd! 🙂

  Cupcakesen med gerberorna är ju helt underbara, och Musse tårtan… och allt det andra också för den delen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *