dn söndag

STOCKHOLM


dn söndag

Åhh vilken härlig dag jag haft idag. Har varit ledig för första gången på flera veckor. Brunchade på Petite France med Sanna och sen satt vi ute i Kungsträdgården bland körsbärsträden och drack kaffe. Även om solen var lite halvt frånvarande var det ändå riktigt skönt. Behövde verkligen en dag med vila, har hunnit med att baka cupcakes till tre bröllop i helgen, plus ett par barnkalas (ska lägga upp bilder i bildgalleriet). Jag har nu över 40 bröllop bokade i sommar, jättekul!

En annan rolig grej var ju att jag var  med i DN Söndag med mina cupcakes idag.

cupcakes dn söndag

dnsondag2

cupcakes dn söndag

inenglishToday has been such a nice day. I was off work for the first time in several weeks. Had a really tasty brunch at Petite France with Sanna and then we sat in Kungsträdgården under the cherry trees and had coffee. I really needed a day off, I’ve been very busy lately, did three weddings just this weekend, and a couple of birthday parties (will upload images to the gallery). I have about 40 weddings booked for this summer so far, soo fun!

Another really fun thing was that I had my cupcakes in today’s newspaper, DN.

Tags: , , , , , , , ,

43 svar

 1. Gale Rios skriver:

  These photos are very whimsy and I love them! Never really considered putting flowers in my hair, but this just might make me.

 2. Paula skriver:

  here is so many inspirations!

  have a nice time!
  Paula

 3. Junitjej skriver:

  Så kul att det har stått om dig i DN!!!
  Du är fantastiskt duktig!

 4. Åsa skriver:

  Tusen tack för alla gulliga kommentarer! Jag är ledsen att jag är så dålig på att svara på frågor, jobbar så mycket att tiden inte räcker till. Ska försöka svara nu så gott jag kan. 🙂

  Svar till Lisa: Jag jobbar heltid x 2 med detta. 🙂
  Svar till Lena: Det går att göra rosor i marispan också men jag föredrar sugarpaste, tycker den är enklare att jobba med.
  Svar till Maria: Är inte helt säker på vad som kan gått fel
  men kanske var smöret för varmt, det ska vara mjukt nog att vispa men inte fööör mjukt. Sen ska den vita chokladen vara rumavarm, den får inte vara het när man
  vispar i den. Det är vad jag kommer på som kan gå fel…
  Svar till HHH: Om macarons smeten var för lös har du mest troligt rört i den för mycket, eller så kanske din marängsmet inte var tillräckligt vispad. Man får ibland testa samma recept några gånger innan man får till det.
  Svar till Sofia: Jag använder pastafärger som jag köpt på kakburken.se. De har även spritsar. Det tog ganska många försök innan jag lyckades få ett konsistent bra resultat med mina macarons, i början blev de lyckade ibland och sen helt misslyckade. 🙂
  Svar till Ina: Kakburken.se har ätbart guldspray.

 5. Ina skriver:

  Wow säger jag bara!! Vilka mästerverk du gör! 🙂
  Har en liten fråga, vet du vart man kan få tag i guldspray (ätbar)?=) Har googlat bra länge nu men hittar inget 🙁

  Mvh// Carina

 6. Cecilia skriver:

  Hej
  Nu var det länge sedan jag var här, men tänk vad roligt det är att se att det går så bra för dej. Och stort reportage i DN, grattis!

  • ekdum Rite !Orkut khup bor zalay sadhya !!varsha purvi kasli CRAZE hoti pan atta kahich nahi !Mazya kade Regisrty file delete karnare soft ahe pan te soft AntiVirus ani MS che password tar delete karnar nahi na ??plz sanga h…

  • "Makes you wonder what kind of person would join the cops knowing that they have to enforce idiotic fucking laws like these."Probably people who hate retard stoners like youself who luuve to use harsh words on the internet but STFD when the police tell you to.

  • purperi.com skriver:

   nie byłoby problemu , bo nie byloby Wałęsy ,gdyby pan i pozostali co znali jego przeszłość wykazali nieco determinacji w pamiętnych czasach, nam na Śląsku jakoś udało się zdemaskować konfidenta!!!Ciekawi mnie tylko czy pani Danuta nadal nie straciła wiary w szczęście męza w grach liczbowych .

  • http://www./ skriver:

   F*ckin’ tremendous things here. I am very satisfied to see your article. Thanks a lot and i’m taking a look ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

  • Keep your spirits up Bowe, know that we are all supporting you and we wish you would come home soon. And when you do arrive home, you’ll have the biggest welcome home hug you ever even thought possible. We support the efforts of the military on bringing you home safely. Good luck and you’re in our thoughts and prayers every day and every night of every day that you’re gone.

  • Whilst not an organisation , i’d say House Bolton of the Dreadfort in A Song of Ice and Fire Series. I was going to say the Lannisters but for me the Boltons are worse. Roose quietly cold and calculating and his son Ramsey the embodiment of evil.

  • Galaxy Y have small nternal memory.. So i cant install this application.. Im using android Ginger Bread.. Can anyone help me to solve my problem? pm me when got solve this problem… Rizky recently posted..

 7. Tobbe skriver:

  Ville bara bjuda in till min nya matblogg, Den Rockande Kocken… http://blog.godaremat.se/ Ha en bra dag…

 8. sofia skriver:

  hejhej:) Allt bra med dig? Jag har en liten fråga angående dina macarons du bakar, vart hittar du alla dessa olika färger du färgsätter kakorna med? Efter hur många gånger lyckades du få dom bra? Vart kan man köpa en sådan sprits? 🙂
  Tacksam för svar:)

  Kraam

 9. Monika skriver:

  Gud, du är så fantastiskt duktig. Är så glad att du lyckats så bra, har följt din blogg länge!

  kram

 10. Anonym skriver:

  Hej skulle du vilja va världens sötaste och rösta på mitt bidrag.
  Skulle bli jätteglad

  http://www.ellos.se/ListPage/Category.aspx?CategoryId=49792&id=201&action=confirm

 11. Emma skriver:

  Hej!
  Jag undrar var du fått tag på det där tårtfatet du har på bilden. Skulle väldigt gärna vilja köpa ett liknande…

  Hälsningar,
  Emma

 12. HHH skriver:

  Hej! har prövat att göra macarons 3 ggr nu men misslyckas varje gång. första och andra ggn använde jag det recept som du har , men smeten blev för lös, det bara rann ut.
  sen använde jag ett annat recept där man inte har sockerlag och den funkade bra men den fick inte den glansiga ytan och så sjönk det när jag lät de kallna på galler.. och blev mjuka … vad gick fel? :S

 13. Angelica skriver:

  Jag ville bara lämna ett avtryck… är inne och kikar nästan varje dag.
  TACK för att du är en sådan härlig inspirationskälla. Dina cupcakes är verkligen någonting jag strävar efter att kunna uppnå en vacker dag. 🙂

  Keep up the good work!

 14. Nina skriver:

  å va roligt att det går så bra för dig! 😀 skoj att ha så mkt uppbokat!
  kramis

 15. Jen skriver:

  Enkelt och sött 🙂

 16. Maria skriver:

  Jag gjorde mina livs första cupcakes efter receptet i tidningen… Smaken blev väldigt god! Men jag måste erkänna att jag var väldigt skeptiskt först, med allt kaffe, jag som inte är någon kaffedrickare. Däremot frostingen blev inge bra alls! Den vart alldeles för lös! Jag kunde definitivt inte spritsa ut den, så att dom åtminstone kunde likna dina vackra skapelser… Har du något tips såhär på engång, vad som kan ha gott fel?
  Är det fortfarnde aktuellt med en webshop? Jag längtar så… =0)

 17. Natasha skriver:

  Vad roligt att det går så bra för dig! Det är du verkligen värd! Dina cupcakes är helt fantastiska!

 18. Julianna skriver:

  Jag kan intyga att det verkligen ÄR drömtårtan! Satt just och berättade vilken smaksensation dina cupcakes är. Ser fram emot att äta dem snart igen.

 19. Lena skriver:

  Wow, vilket reportage! Jag såg nätversionen på DN.se och blev väldigt glad, men den tryckta versionen ser galet inbjudande ut. Går det bra att göra rosenknopparna i marsipan alltså? Jag tycker att det är godare än sugarpaste.

  Stort grattis till att det rullar på så bra! Det är du verkligen värd. 🙂

 20. anna w skriver:

  Passande reklam under reportaget på första sidan btw *lol*

 21. anna w skriver:

  Vad kul med DN söndag! 🙂 Men hur i hela friden hinner du med två bröllop plus barnkalas på en helg!!?? Det höll på att sluta med skilsmässa när jag skulle leverera två tårtor förra helgen 😀 (men det är kanske därför du är proffs på detta och jag sitter på ett kontor ;))

 22. Linda skriver:

  Vilka fantastiska muffins! Man blir alldeles barnsligt glad av att bara titta på dem 🙂 Hoppas man får chansen att gifta sig snart, då vet man vem man får kontakta helt enkelt!:-) Lycka till i sommar!

 23. Elisabeth skriver:

  Hej

  Har följt din blogg ett tag och det är alltid lika kul när du lägger upp nya inlägg och bilder! Du är så duktig och vad roligt att du har så mkt att göra!

 24. Lena skriver:

  Är inne och tittar till dig ibland… och jag blir så glad att det går bra för dig!
  Härligt att du var med i tidningen! 🙂
  Skönt med lite ledigt oxå… det är ett måste! Ta hand om dig!

  Kram från Lena

 25. Sanna skriver:

  Det var kul att träffa dig! 🙂 Hoppas du får njuta av solen snart igen, och att det går bra i gallerian, kramar!

 26. Kajsa skriver:

  Fint! Får be mamma spara söndagstidningen åt mig 🙂

 27. suzi skriver:

  Vad underbart att se din framgång, Åsa! EN ledig söndag på evigheter verkar det som, njut av alla “söndagar” du kommer åt. Med farten du håller lär du behöva anställa någon snart. Så fint att se allt detta. Stor kram från Götet!

 28. Ingela Abbott skriver:

  Kul att det går så bra för dig. Tack för inspiration och väldigt bra tips! Nu har jag skaffat en blogg så även jag kan dokumentera vad jag gör. Man glömmer ju allt eftersom…

 29. Therese skriver:

  Skönt för dig att du få lite ledigt också..
  Du verkar ha fått bra snurr på företaget, så himla roligt för dig..
  Du verkar ju ha fullt upp här framöver…
  Du gör då så otroligt fina skapelser..
  Alltid lika kul att titta in hos dig..
  Ha det gott

 30. Lisa skriver:

  Otroligt vackra cupcakes du gör! =) Jobbar du heltid med detta?

 31. Linda skriver:

  Vad otroligt duktig du är! Har läst din blogg ett tag och jag blir alltid lika inspirerad! Jag missade att du var med i DN, skulle du inte kunna lägga ut receptet som var med på bloggen också? Lycka till med bröllopen i sommar! Kram

 32. Lina skriver:

  Härligt med ledig söndag och grattis till ett snyggt reportage i DN! Jag har också haft ledigt i helgen för första gången på länge! =) Jag trodde jag hade mycket att göra som gör bröllopsserier i papper till 5 bröllop i sommar, men känner att jag ligger i lä mot dina 40! =) Men jag förstår all de som har bokat dig. Hade jag gift mig i Stockholm hade jag också hyrt in dig direkt. Själv sitter jag som bäst och läser på i din cupcake- och sugarpaste-skola för att försöka lista ut om det är någon idé att ens tänka tanken att göra egna cupcakes till vårt bröllop, eller om det bara kommer att bli pannkaka av alltihop. Det ser ju så lätt ut när man läser hur du gör, men jag vet ju också att du är en mästarinna på detta… Jaja, kanske gör ett prov-bak i helgen och ser om det är värt att försöka.. =) Kram på dig och hoppas att du får en bra vecka! Lina

 33. QIS skriver:

  hey, congratulations!!i always admired your roses.so beautiful!!keep up your g9 work!

 34. Sana skriver:

  wow…alltid fint dina balverk!!
  föra gången jag hade sett din bilden och cupcake i tidningen det blir mycket skoj

 35. Tove skriver:

  Alltid lika skoj när du uppdaterat din blogg! Ojoj, du har nog fullt upp, 40 bröllop är inte lite. 🙂 Skall bli skoj att se dina bilder sen. 🙂

 36. Tina skriver:

  Så skönt med en vilodag Åsa, det behöver man verkligen! 🙂 och jag tycker det är såå gulligt när du knyter rosettband runt dina cupcakes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *