wilhelminas dop

STOCKHOLM

wilhelminas dop

Jag har under julledigheten äntligen lyckats ta mig tid att sortera igenom några av alla de cupcakesbilder jag har på datorn. Dessa cupcakes och macarons bakade jag till min söta guddotter Wilhelminas dop i höstas. Det serverades chocolate nutella cupcakes, raspberry macarons och salted caramel macarons på festen.

dessert table dop

cupcakes macarons dop

dop macarons

dop cupcakes

inenglishDuring the holidays I finally had the time to go through some of the images on my computer. These cupcakes and macarons were for my sweet god daughter’s baptism this fall. There were chocolate nutella cupcakes, raspberry macarons and salted caramel macarons at the party.

♥ ♥ ♥

Tags: , , , ,

19 svar

 1. Så helt otroligt vackra små konstverk!!! Dina bilder och cupcakes är fantastiska! Får massor av inspiration bara av att titta på dom trots att jag håller på med glass. Mitt konditorshjärta klappar lite extra när jag läser en blogg som din. 🙂

 2. Mette skriver:

  Sikke fine kager! Selv har jeg netop lavet red velvet cupcakes med cheese cream frosting 🙂 Der er billeder på min blog.

  Hav en dejlig dag!

  Kh Mette

 3. Åh vilka läckra och fina cupcakes du gör!
  Själv gör jag cupcakes och anda bakelser i glas.
  Inte till så stor nytta för smaklökarna, men passar mycket bra som ögongodis 🙂

 4. Helt fantastiska bakverk!

 5. Ester bakar skriver:

  Såå vackra!

 6. Caroline Dourén skriver:

  Hej Åsa!
  Vill bara säga att du är helt makalöst duktig och jag blir så inspirerad av dig och det du gör! Det är verkligen underbara bakverk du visar upp och det är en ren fröjd att se på dessa vackra underverk. Jag hoppas att jag en dag blir så duktig som du men det är nog en lååååååång väg dit. Tycker det är så häftigt att du byggt upp ett företag och blivit så framgångsrik inom ditt yrke. Det är sådant som inspirerar oss andra!!

  Må gott!

  Varma hälsningar/ Caroline Dourén, Kalmar

 7. lovisa skriver:

  Hej hej! Tänkte höra med dig jag skulle försöka mig på att baka lite olika macarons och hörde att det bästa var att köpa hem mandel mjöl jag klickade då hem detta mjölet http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/mandelmjol-eko-500g- fungerar det att ha i till macarons istället för malen mandel? Är det samma sak? Sen undrar jag vet du var man kan beställa hem olika aromer tex pistagearom? Jättetacksam för svar 🙂 🙂

 8. johanna törnpil skriver:

  Hej

  Följer din blogg och har gjort ett tag. Jag är fascinerad över hur slät å fin du får frostingen till cupcakesen. Finns det möjlighet att du kan dela med dig av ditt knep eller recept?

  Hälsn. Johanna

 9. Hejhej!
  Jag driver en blogg där jag intervjuar Sveriges bloggare, kända som okända. Skulle vara jättekul om du ville vara med i bloggen och alltså göra en intervju? Hoppas du är intresserad, skulle verkligen vara hur kul som helst 🙂
  Kramar från bloggarnaa.blogg.se

 10. Frida skriver:

  Fantastiska!
  Jag bakade macaroner från ditt steg för steg recept, hur bra som helst!
  Uppdatera mera på bloggen, härlig inspiration!
  Hälsn. Frida

 11. DU är så duktig! Härligt med blogginlägg igen!

 12. josefine skriver:

  men sååååååå duktig du är!!!!!

 13. Tina skriver:

  Väldigt vackra bakverk du gjort till lilla Wilhelmina 🙂 så sött med rosa! och det lät riktigt smarrigt med nutellacupcakesen 😉

 14. Virrig skriver:

  hej!

  Vad gott det ser ut 🙂
  Jag har inte läst så mkt i din blogg ännu men jag har sett bilderna och dom är fantastiskt fina. Skulle vilja lära mig att baka cupcakes men får se om jag har tålamodet 🙂

 15. Marie skriver:

  Hej, jag gjorde nyss ett inlägg på min blogg om cupcakes, jag hittade till dej då jag googlade på svenska sidor, fin sida du har och fina bakverk så Självklart länkade jag hit till dej från mitt inlägg. Gott nytt år /Marie

 16. Cecilia skriver:

  Härligt! Underbara färger och fina blommor.

 17. Riktigt snygga cupcakes

 18. Tove skriver:

  Vad roligt med en uppdatering av dig. 🙂 Härliga bakverk – blommorna på cupcakesen är otorligt vackra! 🙂

 19. Wendy skriver:

  They are so pretty!!! Love them!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *