doptårta och cake pops till tom

STOCKHOLM

doptårta och cake pops till tom

I helgen fick jag äran att baka doptårta och cake pops till en god väns sons dop. Tårtan var i smaken citron & hallon och cake popsen chocolate & nutella, mums!

Har efter mycket övervägande beslutat att lägga ner Hello Sugar som företag då jag väntar en ny bebis i augusti och känner att jag inte hinner med både företag och mammaliv för närvarande. Men sidan kommer finnas kvar som inspiration då jag fortfarande har bakandet som hobby och passion.

tomdop3

tomdop2

  ♥ ♥ ♥

 

Tags: , ,

2 svar

  1. Helena skriver:

    Grattis till bebisen, men vad tråkigt att du lägger ner verksamheten. Kan du inte bara ha den vilande? Lägga ner känns så drastiskt, du är ju så duktig och efterfrågad. Jag hoppas verkligen du kommer tillbaka igen!

  2. Krista skriver:

    Grattis till kommande bebisen, snart dags! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *