STOCKHOLM

bröllop

Hello Sugar kan hjälpa till att förgylla er stora dag genom att erbjuda exklusiva cupcakes och matchande tårtor.

Bokning
Vi rekommenderar att ni bokar ert bröllop så tidigt som möjligt då vi snabbt blir fullbokade, speciellt under sommarmånaderna (maj-september). Vi tar ut en bokningsavgift på 1000kr som sedan krediteras vid betalningen. Detta gäller även om ni vill reservera ert bröllopsdatum och göra provsmakning/konsultation vid ett senare tillfälle.

Provsmakning
Innan bröllopet erbjuds konsultation och provsmakning av tre cupcakessmaker. Se menyn här. Vid provsmakningstillfället utformar vi tillsammans designen. Detta ingår i priset om ni väljer att beställa, i annat fall debiteras 350 kr.

Betalning
Betalning sker i förskott via faktura, alternativt kontant. Full betalning måste vara oss tillhanda senast två veckor innan bröllopet.

Avbokning
Vid avbokningar tidigare än 6 veckor innan bröllopet återfås ej bokningsavgiften.
Avbokningar  3-6 veckor innan bröllopet debiteras 50% av kostnaden.
Avbokningar senare än 3 veckor debiteras 100% av kostnaden.

Priser
Klicka på bilderna för priser. Färger på sidenband, blommor, bakformar och frosting kan ändras efter önskemål. Fler bilder finns i bildgalleriet.

no images were found

Våningsställning
Finns att hyra för 300kr och anpassas efter antalet cupcakes. Depositionsavgiften för ställningen är 1000kr och återfås vid renturnering. Ställningen ska återlämnas i befintligt skick senast efter tre dagar eller enligt överrenskommelse. Måste ställningen hämtas debiteras kunden.

Leverans
Vi kan endast utföra ett begränsat antal leveranser så var ute i god tid om ni önskar få er beställning levererad. (För sommarbröllop rekommenderas 6 månader i förväg)
Inom Stockholms tullar: 300kr
Närförort: 500kr
Södertälje, Vaxholm: 700kr
Norrtälje, Uppsala: 1000kr
Leverans kan även ordnas till andra orter i närheten av Stockholm enligt överenskommelse.

Bröllop på annan ort
Om ni själva ordnar med hämtning av bakverken hjälper vi gärna till med ert bröllop på annan ort. Ni får låna frigolitlådor med kylklampar som håller för långa transporter och vi packar alla bakverken i specialgjorda lådor.

Så här har några andra brudpar skrivit:

“Istället för en bröllopstårta fick vi något så vackert och gott så de va helt makalöst! Jag tycker absolut att om ni tänker bröllopstårta.. tänk om, skicka iväg ett mail till åsa ni kommer verkligen inte ångra er, varenda gäst på vårat bröllop sa att de va bland de vackraste och godaste dom smakat!” – Therese

“De blev en succe på mitt bröllop i lördags!! Alla tyckte de var supergoda och såååå fina! Och vi med såklart! Tack Åsa för att du gjorde så fint till oss, vi ska sprida ryktet vidare hur goda och fina de var:-)”  – Brud 22/8 2009

“Tack för fantastiska cupcakes, vi är så otroligt nöjda. :-)”  – Jessica